Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og få
det sendt innen
1 uke

Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Hvit aluplate - 3 mm

Høykvalitets UV-print direkte på en hvit, formstabil Dibond plate (alu kompositt), som gir printen et skarpt og semimatt uttrykk. Ved print på en aluplate, får du en refleksfri utskrift som ikke falmer. Kan lages med eller uten ramme - velg mellom mange forskjellige.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Børstet aluplate - 3 mm

Print med høykvalitets UV-print direkte på en 3 mm børstet aludibond plate (alu kompositt). Den metallisk børstede overflaten skinner gjennom utskriften og tilfører den en metallisk glans/struktur som er refleksfri. Kan lages med eller uten ramme - velg mellom mange forskjellige.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Matt aluplate - 1 mm

UV-print direkte på en 1 mm natureloksert aluplate i flott, matt og ensartet utseende. Den metalliske overflaten skinner gjennom utskriften og tilføyer den en metallisk semimatt uttrykk uten reflekser. Fargene vil endre seg litt, sammenlignet med det du ser på skjermen, da overflaten er lys grå/metallisk. Kan lages med eller uten ramme.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Aluplate Giclée matt

Et eksklusivt Giclée print fra Hahnemühle, som fremstilles med en lekker matt laminat. Utskriften klebes opp på en formstabil 3 mm Alu Dibond plate. Platens svarte kanter «innrammer» produktet, uten bruk av ramme. Aluplate Giclée matt leveres uten ramme, så bildet får et minimalistisk uttrykk, og i kraft av de skjulte beslagene på baksiden oppnår bildet et svevende uttrykk litt ut fra veggen, hvilket gir en flott gallerieffekt.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Akryl Dibond - 6 mm

Print på innsiden av en 3 mm akryl (pleksiglass), hvilket skaper et ytterst skarpt bilde med ekstra dybde og kraftige farger, grunnet akrylens blanke overflate. Leveres med 3 mm alu sandwich som bakplate og uten ramme, dermed fremstår bildet rått, ærlig og eksklusivt.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Inspirasjon

Priser

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Velg mellom mange forskjellige rammer

Hvorfor velge foto på aluplate?

Foto på aluplate gir hjemmet et unikt og eksklusivt utseende. Print på aluplate er ett av våre mest populære produkter og et sikkert valg, hvis man ønsker å få printet sitt foto, uten å gå på kompromiss med fotokvaliteten. Velg mellom flere forskjellige typer som har det til felles at overflaten på utskriften er semimatt og refleksfri. Du velger selv størrelsen på din plate, så enten du ønsker et lite eller stort foto, tilpasser vi plateprinten til ditt behov.