Lyddempende bilder

Lyddempende bilder er mye mer enn bare dekorativ kunst til veggen. Våre akustikkplater med foto fungerer som støydempende bilder som reduserer støy og bråk i rommet i vesentlig grad. Våre lyddempende bilder har en lydapsorbasjon på 0,95 (klasse A). Er det mye ekko og klang i hjemmet, er foto på akustikkplater det perfekte valget. De støydempende bildene printes i like høy kvalitet som våre andre produkter og leveres i størrelser etter eget valg opp til 120x240 cm.

Enkel bestilling!


          1. Last opp ditt foto

          2. Velg størrelse/printtype

          3. Bestill og motta                                     innenfor 1 uke

Inspirasjon

Effektive akustikkplater

Vi printer direkte på Rockfons støydempende akustikkplater som reduserer romklangen vesentlig. Utover å forbedre akustikken, får du et flott bilde på akustikkplate. Du kan velge mellom 7 forskjellige rammer til dine lyddempende bilder.

Priser

Leveres klar til opphenging

Når du mottar et støydempende bilde fra Illux er det alltid 100% klart til å henges opp. Alt etter størrelsen på bildet, monteres det 1-2 beslag med takker (for økt fleksibilitet) på baksiden av bildet. Så du skal kun sette 1-2 skruer i veggen.

Vælg mellem 5 rammer

Akustikkdemping til kontorer

Teknisk informasjon

Rockfon-plater er utviklet som støydemping til tak (himling), hvor hele taket kles med platene. Har man ikke lyddemping i taket, kan man oppnå en markant bedre akustikk ved å henge ett par plater med Illux-print på veggen som utsmykning. Støydemping på veggene kan ofte også være en fordel, selv om taket er lydabsorberende. Illux kan selvfølgelig også levere platene uten innramming, hvis du skulle ha ønsker om lyddemping med et unikt takdesign, for eksempel en blå himmel.

Ytterligere informasjon om Rockfon-plater finnes her

Spesifikasjoner

- Kvalitet: Steinull
- Tykkelse: 25 mm (uten ramme)
- Lydabsorbsjon: Klasse A (0,95)
- Printtype: UV - 6 farget CMYK
- Holdbarhet: Falmer ikke
- Miljø: 100% resirkulerbar, avgir ikke farlige stoffer
- Brannklasse: Klasse A1

Se datablad her