Hvorfor velge lyddempende bilder?

Lyddempende bilder er mye mer enn bare dekorativ kunst til veggen. Våre akustikkplater med foto fungerer som støydempende bilder som reduserer støy og bråk i rommet i vesentlig grad. Våre lyddempende bilder har en lydapsorbasjon på 0,95 (klasse A). Er det mye ekko og klang i hjemmet, er foto på akustikkplater det perfekte valget. De støydempende bildene printes i like høy kvalitet som våre andre produkter og leveres i størrelser etter eget valg opp til 120x240 cm.

Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og motta
innenfor 1 uke


Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Akustikkbilde uten ramme

Våre akustikkbilder printes med høykvalitets UV-print direkte på en 40 mm akustikkplate med en klasse A lydabsorbsjon, som fungerer støydempende og forbedrer akustikken. Akustikkbildet er minimalistisk i sitt uttrykk, grunnet de hvite kantene som gjør en innramming overflødig. Bildet har skjulte beslag på baksiden, så det får en svevende effekt, ca. 15 mm fra veggen.

Start her - med ditt eget foto

Akustikkbilde med ramme

Akustikkbildet lages med et superskarpt og slitesterkt UV-print, direkte på klasse A støydempende steinullsplater. Akustikkbildet reduser er romklangen vesentlig og utskriften falmer ikke, selv om den påvirkes av direkte sollys. Den 25 mm kraftige akustikkplaten har en strukturert overflate som gir et flott spill, og innrammes med en flott ramme etter eget valg.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Velg mellom flere rammer

Inspirasjon

Priser

Nyhetsbrev

Motta e-post med nyheter om nye kunstere, produkter osv.

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Tips og triks til bedre akustikk

Spesifikasjoner - Akustikkbilde uten ramme

Denne kraftige akustikkplaten (40 mm) har en ekstra god effekt ved de dype tonene, som vi kjenner fra en bass og andre «brummende» lyder. Ved alminnelig tale og ved høye frekvenser, fra for eksempel en violin eller barn i ulvetimen, er våre to typer akustikkplater like effektive. Å henge akustikkdempende plater på veggen, er i de fleste rom mer effektivt enn å ha dem i taket, da stemmeretningen er rettet mot veggene.

- Kvalitet: Glassull
- Tykkelse: 40 mm
- Printtype: UV – 6 farget cmyk
- Holdbarhet: Falmer ikke
- Miljø: 100 % resirkulerbar, avgir ikke farlige stoffer
- Brannklasse: Klasse A1

Spesifikasjoner - Akustikkbilde med ramme

Spesifikasjoner - Akustikkbilde med ramme Rockfon-plater er utviklet som lyddemping til tak (himling), hvor hele taket kles med platene. Har man ikke lyddemping i taket, kan man oppnå en markant bedre akustikk ved å henge ett par plater med Illux-print på veggen. Lyddemping på veggene kan ofte også være en fordel, selv om taket er lydabsorberende. Vi kan selvfølgelig også levere platene uten innramming, hvis det ønskes et unikt takdesign som lyddemping.

- Kvalitet: Steinull støydemping
- Tykkelse: 25 mm (uten ramme)
- Lydabsorpsjon: Klasse A (0,95)
- Printtype: UV – 6 farget cmyk
- Holdbarhet: Falmer ikke
- Miljø: 100 % resirkulerbar, avgir ikke farlige stoffer
- Brannklasse: Klasse A1