Hvorfor velge Fine Art i glass og ramme?

Sylskarp klassiker

Du får den beste løsningen for print- og innramming med Fine Art i glass og ramme.

Her printes ditt foto ut på et håndplukket Hahnemühle-papir, som limes på en plate for å unngå bølger og ujevnheter under innramming. Dette gir deg absolutt kvalitetsinnramming i en ramme etter eget valg med 2 mm ekte glass.

Resultatet er et klassisk uttrykk, men i en kvalitet som er langt utover det vanlige!

Refleksfrit print med klare farver

Utrolig dybde og fargeintensitet

Ditt foto printes ut med Fine Art-print i 10 farger for et sylskarpt resultat. Alle fargenyanser kommer frem og forsterkes gjennom det speilblanke glasset, som gir enorm dybde til bildet ditt.

Spesielt svarttonene i bildet ditt vil fremstå ekstra mettet takket være Fine Art-printteknikken, som med hele fire svarte blekkpatroner gir et utrolig naturtro resultat.

Hvis du ønsker passepartout, vennligst kontakt oss på post@illux.no

Bildet ditt leveres klar til opphengning

Håndlagde rammer i markedets beste kvalitet

Som prikken over i-en på kunstverket ditt, er bildet ditt innrammet i en ramme etter eget valg i markedets beste kvalitet.

Alle rammer er håndlaget i vårt eget innrammingsverksted med lister i ekte tre og med 2 mm ekte glass

Se vårt utvalg av rammer

Dit billede leveres klar til ophængning

Sikker og nem montage

Når du bestiller print på Fine Art Giclée Glas, skal du ikke bekymre dig om montagen. Dit billede leveres nemlig med skjulte beslag, der sikrer en stabil og simpel ophængning.

Beslagene giver desuden dit billede en svævende effekt med 10 mm afstand til væggen. Afstanden skaber en naturlig skygge, som indrammer aluprintet på elegant vis.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på hvid aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bli inspirert til innredning med glassbilder

Bli inspirert til innredning med glassbilder

Hvor stort kan mitt foto på Fine Art i glass og ramme være?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

10 % rabatt

på utvalgte størrelser

30 x 21 cm: 726,- 806,- 70 x 50 cm: 1.640,- 1.822,-
40 x 30 cm: 926,- 1.029,- 90 x 60 cm: 2.190,- 2.434,-
50 x 50 cm: 1.335,- 1.484,- 100 x 70 cm: 2.636,- 2.928,-
60 x 40 cm: 1.312,- 1.458,- 140 x 100 cm 4.523,- 5.025,-

Flere priser

Rask produksjon,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mer om vår innsats

Er du bedriftskunde?

Kontakt oss for et samarbeid

Følg oss

Få svar på spørsmålene dine om Fine Art i glass og rammer

Hva er spesielt med Fine Art i glass og ramme?

Glem klassiske skifterammer, hvor bildet ditt bølger eller hvor støv kommer inn mellom papiret og glasset. Med Fine Art i glass og ramme får du print og innramming i absolutt gallerikvalitet.

Ditt foto er skrevet ut på et 310 g Silk Fine art Hahnemühle-papir, som limes på en plate slik at det står rett når det rammes inn. Her kan du fritt velge mellom våre håndlagde kvalitetsrammer, som produseres i vårt eget innrammingsverksted med 2 mm ekte glass.

Glasset gir ekstra dybde til bildet ditt og fargene fremstår klare og nyanserte takket være den høyteknologiske Fine Art-printteknikken.

Se utvalget av rammer


I hvilke størrelser og formater kan mitt Fine Art-foto i glass og ramme produseres i?

Har du lyst på et miniatyrformat eller et stort panoramabilde, kan du fritt skreddersy størrelsen på Fine Art i glass og ramme til alle størrelser mellom 15 x 15 og 217,5 x 145 cm .

Du kan også velge å bestille en av våre kampanjestørrelser, hvor du får 10 % rabatt.

Få full oversikt over priser og formater


Hva er produksjons- og leveringstiden for Fine Art i glass og ramme?

Du kan alltid se gjeldende produksjons- og leveringstid for glassbildet ditt når du legger produktet i handlekurven din.


Hvordan henger jeg mitt glassprint på veggen?

Ditt bilde i glass og ramme leveres selvfølgelig klar til opphengning med et sagtakkete beslag, som gjør at bildet henger helt inntil veggen.

Kan jeg få passepartout rundt motivet mitt?

Det er ikke noe problem å få innramming med passepartout hvis du kontakter oss på post@illux.no. Oppgi hvor bred din passepartout må være og hvor stort bildet ditt må være, inkludert passepartout. Da kan vi hjelpe deg med å opprette bestillingen.

Kontakt oss for innramming med passepartout


Hvilke typer bilder og motiver egner seg for Fine Art Giclée-glass?

Det er ikke et motiv som ikke egner seg for å bli printet som Fine Art i glass og ramme. Da må det være bilder av lav kvalitet, der uskarphet ideelt sett skal kamufleres. Det blir den ikke med Fine Art i glass og ramme. Hver detalj skiller seg ut.

Men enten du får printet et portrettbilde, et landskapsbilde eller et grafisk motiv, vil du få et imponerende resultat med Fine Art i glass og ramme. Ikke minst hvis motivet ditt er fullt av farger eller har mørke og dype nyanser. Disse intensiveres dels takket være Fine Art printteknikken som vi bruker til glass- og akrylprint, dels takket være den speilblanke overflaten på glasset.

Savner du det perfekte motivet? Utforsk vår Art Shop for grafiske verk, fotokunst og kunsttrykkHvilke alternativer finnes det til Fine Art i glass og ramme?

Vi tilbyr et bredt utvalg av printmaterialer for bildet ditt.

Har du lyst på et glassbilde med et mer moderne og minimalistisk uttrykk, så vil du elske Fine Art Giclée-glass. Her får bildet ditt et helt enkelt og elegant uttrykk uten innramming.

Hvis du derimot vil holde deg til en tradisjonell ramme, men med en ikke-reflekterende overflate, så er våre aluprint et opplagt valg. Her printer vi bildet ditt på en halvmatt overflate uten gjenskinn fra lyskilder for et moderne og rått uttrykk. 

Utforsk alle dine muligheter

Har du spørsmål?

Kontakt oss på post@illux.no

Vil du ha mer inspirasjon?

Utforsk vår Instagram

10 % rabatt
på utvalgte størrelser
30 x 21 cm: 726,- 896,-
40 x 30 cm: 926,- 1.029,-
60 x 40 cm: 1.312,- 1.037,-
100 x 70 cm: 2.636,- 2.928,-
140 x 100 cm: 4.523,- 5.025,-
Flere priser