Hvorfor velge en sprutplate i glass?

Personlighet til kjøkkenet ditt

Sprutplaten på kjøkkenet ditt kan både være et dekorativt element og samtidig beskytte kjøkkenveggene dine mot fett, stekeos og flekker.

Med en sprutplate med trykk har du muligheten til å tilføye personlighet til kjøkkenet ditt. Om du velger et familiebilde, kunst eller noe helt annet, er helt opp til deg. Du kan laste opp ditt eget bilde, eller du kan velge et av våre fra Artshoppen.

Størrelsen på sprutplaten kan skreddersys til ditt kjøkken.

Refleksfrit print med klare farver

Sylskarpt trykk med utrolig fargedybde

Bildet ditt trykkes på et håndplukket Fine Art Giclée-papir fra Hahnemühle med pigmentert blekk i 10 farger. Det sikrer deg den ultimate skarpheten og fargedybden, noe som betyr at hver detalj kommer frem bak det speilblanke og herdede diamantglasset.

Fargene intensiveres takket være trykkteknikken og ytterligere bak det 4 mm fargeløse diamantglasset, som bildesiden limes direkte på. Svarte nyanser virker også mørkere og mer mettet.

Glasset er herdet, noe som reduserer risikoen for skade på glasset ved høye temperaturer og støt fra kjøkkenutstyr.

Slik installerer du din sprutplate i glass

Sikker installasjon

Når du velger å trykke på vår sprutplate i glass, anbefaler vi at sprutplaten limes på veggen med et silikon som ikke krymper under tørking, og at den tettes med vanntett fuge på alle 4 sider.

På den måten kommer sprutplaten i glass veldig nær veggen uten synlige beslag, noe som gir en elegant finish. Samtidig sørger den tette monteringen for at smuss og skitt ikke kommer inn bak produktet.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på hvid aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bliv inspireret til indretning med glasprint

Bli inspirert til interiørdesign med trykk på sprutplater i glass

Hvor stort kan bildet mitt på en sprutplate i glas være?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

10 % rabatt

på utvalgte størrelser

60 x 40 cm: 1955,- 2170,-  
80 x 40 cm: 2276,- 2529,-
90 x 45 cm: 2617,- 2908,-  
Flere priser

Rask produksjon,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mer om vår innsats

Er du bedriftskunde?

Kontakt oss for et samarbeid

Følg oss

Få svar på spørsmålene dine om sprutplater i glass

Hva er spesielt med sprutplater i glass?

Vil du ha mer personlighet på kjøkkenet ditt? Da har du muligheten med vår sprutplate i glass med trykk.

Forvandle favorittbildet eller -motivet ditt til en funksjonell sprutplate som ikke bare pynter på kjøkkenet, men som også beskytter mot matfett, stekeos, olje og lignende. Glassplaten, som typisk settes opp bak komfyren eller bak vasken, er enkel å rengjøre og sikrer deg alltid et rent og skinnende kjøkken. I tillegg er en sprutplate med på å beskytte mot fuktskader i veggen, fordi den sørger for at fukt og damp fra matlagingen ikke trenger inn i veggen.

I tillegg til et personlig veggbilde og en funksjonell sprutplate i ett får du et sylskarpt trykk takket være vår Fine Art print-teknologi. Et trykk hvor både farger og detaljer skiller seg ut og gir et unikt uttrykk. Trykket ditt monteres med bildesiden rett mot det herdede glasset. Dette betyr at du ikke trenger å bekymre deg for at støv og skitt kommer inn i bildet.


Hvilke størrelser og formater kan sprutplaten min produseres i?

Størrelsen på sprutplaten kan skreddersys til kjøkkenet ditt. Uansett om du vil ha en liten, stor, bred eller høy, er det mulig med trykk på glass.

Du kan velge en av våre standardstørrelser 60x40 cm, 80x40 cm eller 90x45 cm, eller du kan velge en valgfri størrelse som passer til ditt kjøkken.

På våre kampanjestørrelser, får du 10% rabat.

Få full oversikt over priser og formater


Hvad er produksjons- og leveringstiden for sprutplater i glass?

Du kan alltid se vår produksjons- og leveringstid for din sprutplate i glass når du legger produktet i handlekurven. Leveringstiden vil være 2–3 uker, da vi alltid produserer produktet på forespørsel.


Hvordan henger jeg opp sprutplaten på veggen?

Bildet ditt i glass kommer uten beslag, da vi anbefaler at sprutplaten limes direkte på veggen med silikon (som ikke krymper) og deretter tettes med en vanntett fuge på alle 4 sider av sprutplaten. På denne måten kommer sprutplaten i glass veldig nær veggen uten synlige beslag, og vann og skitt kan ikke trenge inn i trykket.

Egner sprutplaten seg for andre rom enn kjøkkenet?

Du kan også nyte synet av sprutplaten i glass, for eksempel på badet. Ditt Fine Art-trykk er fullstendig forseglet mot luft bak glasset, slik at vann og damp ikke kan trenge inn og forårsake skade på papiret. I tillegg er glasset herdet, noe som bidrar til å redusere risikoen for mulig skade på glasset som høye temperaturer og støt fra kjøkkenutstyr.


Hvilke typer bilder og motiver er egnet for sprutplater i glass?

Det er helt opp til deg hvilket motiv eller bilde du ønsker å ha trykt på sprutplaten i glass. Takket være vår trykkteknologi er du alltid garantert et sylskarpt resultat der hver eneste detalj skiller seg ut, så lenge bildet ditt er av god kvalitet. Vår trykkteknikk fanger opp alle fargenyanser, og de får ekstra dybde gjennom den speilblanke glassflaten. Så hvis du ønsker å få mest mulig ut av sprutplaten din, kan du vurdere å velge et bilde med skarpe farger.

Du kan velge et portrettbilde, naturbilde eller et grafisk motiv – mulighetene er mange. Last opp ditt eget bilde, eller velg et motiv fra våre mer enn 1500 motiver i vår Art Shop.

Mangler du det perfekte motivet? Utforsk vår Art Shop for grafiske verk, fotokunst og kunsttrykk

Hvilke alternativer finnes det til sprutplater i glass?

Var det ikke en sprutplate i glass du lette etter? Vi tilbyr flere typer glasstrykk som gir bildet ditt en blank overflate.

Ønsker du et mer vanlig og klassisk glassbilde, får du med vårt Fine Art Giclée glassbilde det beste av det beste. Et glassbilde som gir bildet ditt masse oppmerksomhet på grunn av dybden fargene får gjennom glasset. Foretrekker du derimot et lettere materiale enn glass, kan vi anbefale vårt akrylglass, også kalt plexiglass – her får du en blank overflate som gir dybde og fremhever bildet ditt. Akryl er ikke like ripebestandig som herdet glass.

For et funksjonelt glassbilde kan vi også trykke bildet ditt som en magnetisk oppslagstavle. Her får du vår eksklusive glasstavle som et fint veggbilde og en oppslagstavle i ett og samme produkt. Glasstavlen er dermed magnetisk, noe som gjør det mulig å plassere postkort, notater, bilder og andre personlige gjenstander på ditt nye veggbilde.

Har du spørgsmål?

Kontakt oss på post@illux.no

Vil du ha mer inspirasjon?

Utforsk vår Instagram

10 % rabatt
på utvalgte størrelser
60 x 40 cm: 1955,- 2170,-
80 x 40 cm: 2276,- 2529,-
90 x 45 cm: 2617,- 2908,-
 
Flere priser