Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og få
det sendt innen
7 virkedager

Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Bilder på glass

Det å printe et bilde på glass får frem det beste fra fotoet. Det får en ny, fantastisk dimensjon på grunn av glassets unike egenskaper.

Glasset gir materialet en spesiell dybde og refleksjon, slik at bildet får sitt eget liv og bevegelse.

Bilder på glass fås i alle størrelser og egner seg både som et stort bilde over sofaen og som et lite portrettfoto.

Fine Art Giclée Glass

Hvis du ønsker den ultimate skarpheten og fargedybden, så skal du velge vår Fine Art Giclée utskrift. Vi printer med pigmentert blekk på Hahnemühle fine art papir, som monteres med bildesiden direkte mot et 4 mm fargeløst diamantglass. Fargene forsterkes gjennom glassets dybde og blanke overflate, og kantene er polerte, så det fremstår med en lekker finish. På baksiden er det skjulte beslag, som får glassbildet til å sveve litt ut fra veggen. Det blir ikke bedre!

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Fine Art i glass og ramme

Vi kleber opp en 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée utskrift på en plate, som rammes inn med en valgfri ramme og 2 mm glass. Vår Giclée print er til feinschmeckeren som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres naturligvis klart til å henges opp. Hvis du ønsker innramming med passepartout, så kontakt vår kundeservice på post@illux.no. Passepartout kan lages i alle størrelser og både i svart og hvitt.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Akryl Dibond - 6 mm

Print på innsiden av 3 mm akryl (pleksiglass), hvilket skaper et skarpt bilde med ekstra dybde og kraftige farger, grunnet akrylens blanke overflate. Leveres med 3 mm alu sandwich som bakplate og skjulte beslag, så bildet får en svevende effekt ca. 15 mm fra veggen.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Akrylglass - 4 mm

4 mm akryl er nesten identisk med 4 mm glass, med samme blanke overflate og utskriftskvalitet. Dog er akryl/pleksiglass cirka halvparten så tungt og knapt så skrøpelig ovenfor slag, da det består av plast. I tillegg har den rett skårne kanter. Leveres uten ramme, dermed får bildet et minimalistisk uttrykk.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Glassoppslagstavle

Til våre eksklusive glassoppslagstavler bruker vi 4 mm diamantglass av høyeste kvalitet. På innsiden monterer vi en Giclée utskrift av beste kvalitet samt en jernfolie som gjør den eksklusive glassoppslagstavlen magnetisk. Kantene på glassplaten er polert og leveres med beslag montert på baksiden, samt et veggbeslag, så det er klart til å henges opp. Glassoppslagstavlen kan lages med akkurat det designet du ønsker. Det kan være alt fra en enkel helfarget utskrift, til et foto med grafikk med en ukeplan eller annen grafikk.

Start her - med din egen printfil

Velg mellom flere rammer

Inspirasjon

Full returrett!

Full tilfredshet, eller pengene tilbake. 8 dagers full returrett.

Leveringstid

Ved bestilling lørdag-onsdag:
4-6 arbeidsdager

Ved bestilling torsdag-fredag:
7-9 arbeidsdager

Priser

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Glass kunst fra vårt galleri