Vil du have mere inspiration?

Udforsk vores Instagram

Hurtig produktion, sikker levering

Normal produktionstid: 5 hverdage
Normal Express: 3 hverdage
Super Express: 2 hverdage

Læs mere om produktionstid, fragt og levering

Hurtig produktion, sikker levering

Har du flere spørgsmål?

Kontakt os på post@illux.dk

Hvorfor velge print på hvit aluplate?

En moderne bestselger

Print på hvit aluplate – 3 mm er en av våre absolutte bestselgere og vi forstår spenningen!

Den halvmatte overflaten og minimalistiske avrundingen gjør den til et moderne, men tidløst valg som passer inn i ethvert hjem.

På hvit alu får du et sylskarpt, halvmatt uttrykk, hvor de hvite områdene i bildet fremstår mer blanke enn de fargede.

Refleksfrit print med klare farver

Skarp kvalitet, sublim holdbarhet

Ved print på hvit aluplate printer vi bildet ditt direkte på en 3 mm formstabil aludibond-plate, som gir et ikke-reflekterende print uten gjenskinn fra lyskilder.

Fargene er klare og nyanserte takket være UV-printteknikken. UV-printet er også vannfast og motstandsdyktig mot sollys, derfor egner bildet seg også til opphengning utendørs eller i fuktige omgivelser som for eksempel på badet.

Den svarte kanten på aluplaten gir bildet en minimalistisk og elegant avrunding.

Bildet ditt leveres klar til opphengning

Sikker og enkel montering

Når du bestiller print på hvit aluplate, trenger du ikke bekymre deg for montering. Bildet ditt leveres med skjulte beslag som sikrer en stabil og enkel opphengning.

Beslagene gir også bildet ditt en sveveeffekt med en avstand på 10 mm fra veggen. Avstanden skaper en naturlig skygge, som elegant rammer inn aluprintet.

Få ditt aluprint innrammet

Håndlagde rammer i markedets beste kvalitet

For en klassisk finish kan du velge å få bildet ditt innrammet i en av våre håndlagde kvalitetsrammer, som produseres med ekte trelister i vårt eget innrammingsverksted.

Ved trykk på hvit aluplate rammer vi inn bildet ditt i en ramme uten glass, slik at du beholder det halvmatte uttrykket og ikke-reflekterende print.

Se vårt utvalg av rammer

Bli inspirert til innredning med aluprint

Bli inspirert til innredning med aluprint

Hvor stort kan mitt foto være på aluplate?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

10 % rabatt

på utvalgte størrelser

30 x 20 cm: 436,- 484,- 100 x 70 cm: 1.399,- 1.554,-
45 x 45 cm: 678,- 753,- 140 x 100 cm: 2.324,- 1.582,-
70 x 50 cm: 905,- 1.005,- 145 x 145 cm: 3.211,- 3.567,-
70 x 70 cm: 1.103,- 1.225,- 200 x 100 cm 3.117,- 3.464,-
90 x 60 cm: 1.179,- 1.310,- 305 x 150 cm: 6.307,- 7.008,-
Flere priser

Rask produksjon,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mer om vår innsats

10% Rabat

på udvalgte størrelser

Er du bedriftskunde?

Kontakt oss for et samarbeid

Følg oss

Få svar på spørsmålene dine om print på hvit aluplate

Hva er spesielt med bilder printet på hvit aluplate – 3 mm?

Det er ikke uten grunn at foto på hvit aluplate er et av våre mest populære produkter. Den halvmatte overflaten sikrer et ikke-reflekterende print uten gjenskinn fra lyskilder og den 3 mm tynne aluminiumsplaten gir bildet et rått, men elegant utseende som passer til de fleste bilder og i alle slags hjem.

Print på hvit aluplate er derfor et trygt valg for bildet ditt, men samtidig langt fra kjedelig! Foto på plate skiller seg ut fra mer tradisjonelle lerretsbilder eller plakater i glass og ramme med sitt matte utseende, glatte overflate og den minimalistiske avrundingen uten innramming. 

Samtidig har du også muligheten til å gi bildet ditt på hvit alu en mer klassisk finish ved å ramme det inn i en av våre håndlagde kvalitetsrammer.

Har du lyst på en hvit aluplate med ramme? Last opp ditt foto herr


Hvilke størrelser og formater kan foto på hvit alu produseres i?

Enten du ønsker miniatyrformater eller et stort panoramabilde, er det mulig med print på hvit aluplate. Selv i store formater sørger aludibond-platen for et formstabilt veggbilde og selv i små bildeformater vil du oppnå et skarpt resultat takket være UV-printteknikken. Du kan derfor fritt skreddersy størrelsen på bildet ditt fra 15 x 15 cm og opptil 300 x 200 cm. 

Du kan også velge å bestille en av våre kampanjestørrelser, hvor du får 10 % rabatt.

Få full oversikt over priser og formater


Hva er produksjons- og leveringstiden for print på hvit aluplate?

Du kan alltid se gjeldende produksjons- og leveringstid for ditt aluprint når du legger ønsket produkt i handlekurven.


Hvordan henger jeg opp mitt aluprint på veggen?

Bildet ditt på en hvit aluplate kommer med skjulte beslag, som enkelt kan monteres på veggen og sørger for stabil opphengning. Beslagene gir deg også et fotoprint med en sveveeffekt, hvor bildet vil henge med en avstand på 10 mm fra veggen. Avstanden her skaper en skygge som vil fungere som en fin og naturlig innramming av veggbildet ditt.

Kan bildet mitt på hvit aluplate henge utendørs og på badet?

Når vi leverer bilder til utendørsutstillinger er print på hvit aluplate – 3 mm det foretrukne valget for fotografer og kunstnere. Ikke bare får du et skarpt resultat med klare farger og mange nyanser, men aludibond-platens glatte overflate har også en unik evne til å akseptere UV-printet. Holdbarheten er derfor på topp og printet er både vannfast og falmer ikke i sollys.

Kort sagt kan bilder printet på hvit alu tåle både vind og vær, og fotoprintet egner seg derfor særdeles godt til opphengning utendørs, samt i fuktige omgivelser som på badet. 


Hvilke typer bilder og motiver egner seg for print på hvit aluplate?

Det moderne, men tidløse uttrykket gjør print på aluplate til et utmerket valg for nesten alle typer bilder. Enten det er et familiebilde av dine små, ditt favorittreisemål eller et abstrakt motiv som du vil ha foreviget på hvit alu, vil du ikke bli skuffet over resultatet.

Det minimalistiske uttrykket gir rom for bildet ditt til å vekke oppmerksomhet, men printmaterialet understøtter samtidig bildets kvaliteter på en elegant måte. UV-printet sørger for at fargene og detaljene i bildet kommer tydelig frem og aludibond-platens halvmatte overflate gir en lett silkeaktig glans i de lyse områdene på bildet. 

Hvilke alternativer finnes det til print på hvit aluplate?

Vi tilbyr flere typer metallprint, som gir bildet ditt et moderne uttrykk.

Ønsker du for eksempel et helt ensartet matt uttrykk, vil matt aluplate – 1 mm eller aluplate Giclée matt helt sikkert fange interessen din. Du kan også oppnå et rått og herlig uttrykk på vår børstet aluminiumsplate – 3 mm, som utmerker seg spesielt med sin metalliske glans.

Hvis du elsker den rå og minimalistiske finishen som alusandwich-platen gir, men du også ønsker et glassmontert bilde, så er Akryl Dibond – 6 mm det rette valget. Her printer vi bildet ditt på et fantastisk Hahnemühle-papir, limer det på innsiden av et speilblank 3 mm akrylglass og monterer det mot en 3 mm aludibond-plate. 

Har du spørsmål?

Kontakt oss på post@illux.no

Vil du ha mer inspirasjon?

Utforsk vår Instagram

10 % rabatt
på utvalgte størrelser
30 x 20 cm: 436,- 484,-
45 x 45 cm: 678,- 753,-
70 x 50 cm: 905,- 1.005,-
70 x 70 cm: 1.103,- 1.225,-
90 x 60 cm: 1.179,- 1.310,-
Flere priser