Hvorfor velge Fine Art Giclée-glass?

Less is more

Med Fine Art Giclée-glass får du sylskarp perfeksjon i all sin enkelhet. Bokstavelig talt.

Hver eneste detalj kommer frem bak det speilblanke diamantglasset, som intensiverer fargene og gir ekstra dybde til bildet ditt.

De polerte kantene på glasset gir en minimalistisk og eksklusiv finish, noe som gjør innramming helt unødvendig. 

Refleksfrit print med klare farver

Knivskarpt print, utrolig fargedybde

Ditt foto printes på et håndplukket Fine Art giclée-papir fra Hahnemühle med pigmentert blekk i 10 farger. Det sikrer den ultimate skarpheten og fargedybden, som spesielt vil feie bena vekk under deg dersom bildet ditt er fullt av farger og/eller kontrast. 

Fargene intensiveres takket være printteknikken og ytterligere bak det 4 mm fargeløse diamantglasset, som bildesiden er limt direkte på. Svarte nyanser virker også mørkere og mer mettet.

Resultatet er et sylskarpt print med et minimalistisk uttrykk uten innramming.

Bildet ditt leveres klar til opphengning

Sikker og enkel montering

Når du bestiller print på Fine Art Giclée-glass, trenger du ikke å bekymre deg for montering. Bildet ditt leveres med skjulte beslag som sikrer en stabil og enkel opphengning.

Beslagene gir også bildet ditt en sveveeffekt med en avstand på 10 mm fra veggen. Avstanden skaper en naturlig skygge, som elegant rammer inn aluprintet.

Skreddersydde løsninger for ditt glassbilde

Gjør bildet ditt til en funksjonell sprutplate

Ditt Fine Art Giclée-glassbilde kan også produseres som en vakker og funksjonell sprutplate som både pynter opp på kjøkkenet og beskytter mot fett og flekker.

Størrelsen på sprutplaten din kan skreddersys til ditt kjøkken og glassbildet er både lett å rengjøre og varmebestandig.

Ved bestilling av sprutplater herder vi glasset, så kontakt oss på post@illux.no før bestilling.

Få indrammet dit aluprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på hvid aluplade indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Se vores udvalg af rammer

Bli inspirert til innredning med glassprint

Bli inspirert til innredning med glassprint

Hvor stort kan bildet mitt være på glass?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

10 % rabatt

på utvalgte størrelser

30 x 20 cm: 814,- 905,- 60 x 40 cm: 1.378,- 1.531,-
30 x 30 cm: 908,- 1.009,- 90 x 60 cm: 2.317,- 2.575,-
45 x 30 cm: 1.049,- 1.166,- 100 x 70 cm: 2.818,- 3.131,-
50 x 50 cm: 1.409,- 1.566,- 100 x 100 cm 3.757,- 4.175,-
Flere priser

Rask produksjon,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mer om vår innsats

Er du bedriftskunde?

Kontakt oss for et samarbeid

Følg oss

Få svar på spørsmålene dine om Fine Art Giclée-glass

Hva er spesielt med Fine Art Giclée glassbilder?

Hvis bildet ditt kun fortjener det beste av det beste, er Fine Art Giclée-glass det rette valget. 

Glassbildet vekker oppmerksomhet i kraft av intensiteten og dybden i fargene gjennom glasset, og det unike rene uttrykket som bildet har uten innramming.

Fine Art-print er montert med bildesiden rett mot glasset og er derfor forseglet mot luft. Derfor trenger du ikke å bekymre deg for at det kommer støv på printet eller at det vil krølle seg. Glasstrykket fremstår alltid som knivskarpt.


I hvilke størrelser og formater kan glassbildet mitt produseres i?

Enten du ønsker miniatyrformater eller et stort panoramabilde, er det mulig med print på glass. Selv i store formater sørger glassplaten for et formstabilt veggbilde og selv i små bildeformater vil du oppnå et skarpt resultat takket være Fine Art-printteknikken. Du kan derfor fritt skreddersy størrelsen på bildet ditt fra 15 x15 og opptil 217,5 x 145 cm.

Du kan også velge å bestille en av våre kampanjestørrelser, hvor du får 10 % rabatt.

Få full oversikt over priser og formater


Hva er produksjons- og leveringstiden for Fine Art Giclée-glass?

Du kan alltid se gjeldende produksjons- og leveringstid for ditt Fine Art Giclée-glassprint når du legger produktet i handlekurven din.


Hvordan henger jeg mitt glassprint på veggen?

Ditt bilde i glass kommer med skjulte beslag, som enkelt kan monteres på veggen og sørger for stabil opphengning. Beslagene gir deg også et fotoprint med en sveveeffekt, hvor bildet vil henge med en avstand på 10 mm fra veggen. Avstanden her skaper en skygge som vil fungere som en fin og naturlig innramming av veggbildet ditt.

Kan glassbildet mitt henge på badet?

Du kan enkelt nyte synet av glassbildet ditt når du slapper av i badekaret. Ditt Fine Art-print er fullstendig forseglet mot luft bak glasset, slik at vann og damp ikke kan trenge inn og forårsake skade på papiret.  


Hvilke typer bilder og motiver egner seg for Fine Art Giclée-glass?

Det er ikke noe motiv som ikke egner seg til print som et Fine Art Giclée-glassprint. Da må det være bilder av lav kvalitet, der uskarphet ideelt sett skal kamufleres. Det blir den ikke på Fine Art Giclée-glass. Hver detalj skiller seg ut.

Men enten du får printet et portrettfoto, et landskapsbilde eller et grafisk motiv, vil du få et imponerende resultat med Fine Art Giclée-glass. Ikke minst hvis motivet ditt er fullt av farger eller har mørke og dype nyanser. Disse intensiveres dels takket være Fine Art printteknikken som vi bruker til glass- og akrylprint, dels takket være den speilblanke overflaten på glasset.

Savner du det perfekte motivet? Utforsk vår Art Shop for grafiske verk, fotokunst og kunsttrykk

Hvilke alternativer finnes det til Fine Art Giclée-glass?

Vi tilbyr flere typer glassprint, som gir bildet ditt en blank overflate og et minimalistisk uttrykk.

Ønsker du for eksempel et lettere materiale enn glass, så får du akrylglass – 4 mm et bilde som kun er halvt så tungt. Du kan også oppnå et mer rått, men elegant uttrykk med vår Akryl Dibond – 6 mm, hvor ditt print sitter fast mellom et pleksiglass og en 3 mm aluminiumsplate. For et funksjonelt glassbilde kan vi også printe ut ditt foto som en magnetisk oppslagstavle.

Hvis du elsker det eksklusive og minimalistiske uttrykket til glassprint, men ønsker en ikke-reflekterende overflate, så anbefaler vi at du ser nærmere på fotoprint på aluminium

Har du spørsmål?

Kontakt oss på post@illux.no

Vil du ha mer inspirasjon?

Utforsk vår Instagram

10 % rabatt
på utvalgte størrelser
30 x 20 cm: 814,- 905,-
45 x 30 cm: 1.049,- 1.166,-
60 x 40 cm: 1.378,- 1.531,-
90 x 60 cm: 2.317,- 2.575,-
100 x 70 cm: 2.818,- 3.131,-
Flere priser