Hvorfor velge lerret på 18 mm blindramme?

Lett og naturlig uttrykk

Naturen er en evig kilde til inspirasjon innen innredning. Tre, fletting og rotting er populære naturmaterialer, men du kan også oppnå et varmt og organisk uttrykk med lerretsbilder.

Ved print på lerret med 18 mm blindramme, printes bildet ditt direkte på vårt OEKO-TEX®-sertifiserte bomullslerret med en lett strukturert overflate, noe som gir liv og varme til motivet ditt.

Resultatet er et ekte kunstverk med et lett og naturlig uttrykk.

Refleksfrit print med klare farver

Klare farger og høy holdbarhet

Ditt foto printes direkte på et 330 g kraftig bomullslerret, noe som gir et ikke-reflekterende print uten gjenskinn fra lyskilder.

Fargene i printet er klare og holdbarheten er på topp. Bildet ditt skrives ut med UV-print, som er vannfast og ikke falmer i sollys.

Til slutt monteres bildet ditt på en 18 mm blank ramme med valgfri overgang for en fin finish. Her kan du velge mellom foto utover kanten, speilvendt kant, svart eller hvit kant.

Få indrammet dit lærredsprint

Håndlavede rammer i markedets bedste kvalitet

For en klassisk afslutning kan du vælge at få indrammet dit billede i en af vores håndlavede kvalitetetsrammer, der produceres med rigtige trælister i vores eget indramningsværksted.

Ved print på lærred indrammer vi dit billede i en ramme uden glas, så du bevarer det semimatte udtryk og det refleksfrie print.

Læs mere om lærredsprint med svæveramme

Bli inspirert til innredning med lerretsprint

Velg mellom fire typer overganger på kanten

Speilvendt kant

Motivet ditt kommer på forsiden og vil gå cirka 2 mm utover kanten hele veien rundt. I tillegg speiler vi motivet på de 4 kantene, slik at det ser ut som motivet fortsetter på kantene og bakover. Dette er løsningen vi anbefaler for de fleste typer motiver.

Foto utover kanten

Motivet ditt strekkes utover sidene på blindrammen og baksiden forblir hvit. Her må du passe på å ikke ha noe viktig på de ytterste centimeterne av motivet

Svart kant

Motivet ditt kommer på forsiden og vil gå cirka 2 mm utover kanten hele veien rundt. I tillegg gjør vi de 4 kantene og baksiden svart. Dette gir en fin innramming av motivet og en god kontrast til en hvit vegg, dersom du ikke har valgt en sveveramme.

Hvit kant

Motivet ditt kommer på forsiden og vil gå cirka 2 mm utover kanten hele veien rundt. I tillegg gjør vi de 4 kantene og baksiden hvit.

Bildet ditt leveres klar til opphengning

Sikker og enkel montering

Når du bestiller print på lerret, trenger du ikke bekymre deg for montering. Våre bilder på lerret kommer med sagtakkete beslag som passer perfekt til opphengning på veggen. Stabilt og enkelt. Det eneste du trenger å gjøre er å ha boret klart.

Når lerretsbildet henges opp vil det henge helt tett inntil veggen og få et lett og elegant uttrykk. 

Mindre størrelser egner seg også til å dekorere en hylle, hvor de lett kan flyttes rundt etter humøret.

Få ditt lerretsprint innrammet

Sveverammer i markedets beste kvalitet

For en klassisk finish kan du velge å få bildet ditt innrammet i en av våre håndlagde kvalitetsrammer, som produseres med ekte trelister i vårt eget innrammingsverksted.

Ved print på lerret rammer vi inn bildet ditt i en ramme uten glass, slik at du beholder det halvmatte uttrykket og det ikke-reflekterende printet.

Les mer om lerretsprint med sveveramme

Bli inspirert til innredning med lerretsprint

Hvor stort kan mitt foto være på lerret?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av lerretsprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

20 % rabatt

på utvalgte størrelser

30 x 20 cm: 388,- 484,- 150 x 100 cm: 2.184,- 2.729,-
50 x 50 cm: 668,- 835,- 150 x 150 cm: 3.018,- 3.773,-
90 x 60 cm: 1.048,- 1.310,- 240 x 120 cm: 3.753,- 4.691,-
100 x 75 cm: 1.302,- 1.628,- 200 x 150 cm 3.853,- 4.816,-
100 x 100 cm: 1.596,- 1.995,- 300 x 200 cm: 7.100,- 8.875,-
Flere priser

Rask produksjon,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mer om vår innsats

Er du bedriftskunde?

Kontakt oss for et samarbeid

Følg oss

Få svar på spørsmålene dine om print på lerret

Hva er spesielt med bilder printet på lerret med 18 mm blindramme?

Hvis du liker varme og naturlige materialer, er print på lerret det perfekte valget for ditt foto.

Bomullslerretet har en lett strukturert overflate, som ikke bare gir et ikke-reflekterende print, men også masse liv og varme til motivet ditt. 

Uttrykket er lett og organisk, og lerretsbildet passer perfekt inn i den skandinaviske interiørstilen, hvor det naturlige uttrykket alltid er populært.

På lerret får du også et utrolig slitesterkt bilde som kan pryde hjemmet ditt i mange år. Vi trykker med UV-print som ikke falmer i sollys og som enkelt kan tørkes over med en fuktig klut. 

Ønsker du print på lerret med 18 mm blindramme? Last opp ditt foto her


Hvilke størrelser og formater kan
mitt fotolerret produseres i?

Du kan få ekstra store bilder når du velger print på lerret. Lerretsbilder er den eneste typen bilder vi produserer i størrelser opptil 360 x 240 cm. 

Skulle du derimot ønske deg et bilde på lerret i et mindre format, er det heller ikke noe problem. Du kan fritt skreddersy størrelsen på lerretsbildet ditt fra 20 x 20 cm og oppover.

Få full oversikt over priser og formater


Hva er produksjons- og leveringstiden for lerretsprint?

Du kan alltid se gjeldende produksjons- og leveringstid for ditt lerretsprint når du legger produktet i handlekurven din.


Hvordan henger jeg mitt lerretsbilde på veggen?

Veggbildet ditt på lerret leveres klar til opphengning. Vi monterer et sagtakkete beslag på baksiden av lerretet, slik at du enkelt kan montere den på veggen og få en stabil opphengning. 

Hvilke typer bilder og motiver egner seg for print på lerret?

Den organiske strukturen på lerretet bringer frem en naturlig varme, noe som gjør det til et opplagt valg for alt fra portretter til naturbilder.

Hvis du har et abstrakt eller kunstnerisk motiv, kan du også fremheve dette looket på lerret. Selv om ditt foto ikke direkte vil se ut som et maleri når det printes på lerret, bidrar Canvas-tekstur til et mer kunstnerisk uttrykk.

Savner du det perfekte motivet? Utforsk vår Art Shop for grafiske verk, fotokunst og kunsttrykk

Vil mitt foto se ut som et maleri når det printes på lerret?

Når du får printet ditt foto på lerret med 18 mm blindramme, vil det ikke se ut som et maleri trykket på lerret. Men bildet ditt vil få et mer kunstnerisk look takket være den strukturerte overflaten som mange forbinder med klassiske lerretsmalerier.

Hvis du ønsker å oppnå et malt uttrykk, kan det gjøres hvis du bare printer et foto av et motiv som allerede er malt, eller bruker et grafisk filter som gir ditt foto en malt effekt. 

Da vil lerretsstrukturen forsterke det malte uttrykket, slik at fotolerretet ser mer ut som et ekte maleri.

Ønsker du hjelp til å oppnå et malt uttrykk med grafiske filtre? Kontakt oss på post@illux.no 

Hva er forskjellen mellom en blindramme og en sveveramme?

Når du bestiller print på lerret med 18 mm blindramme, strekker vi fotolerretet ditt over en blindramme, slik at det er mulig å henge det på veggen. Det er derfor ingen synlig ramme, men en ramme som tjener et praktisk formål. 

Omvendt er en sveveramme en synlig ramme som du kan velge hvis du ønsker en klassisk innramming av lerretsbildet ditt. Sveverammen løfter også fotolerretet litt ut fra veggen, slik at det får en svevende effekt.

Vil du ha fotolerretet ditt innrammet? Se mer om print på lerret med sveveramme

Hvordan vil kanten på mitt lerretsbilde med 18 mm blindramme se ut?

  • Speilvendt kant

  • Foto utover kanten

  • Hvit kant

  • Svart kant

For de fleste typer bilder anbefaler vi speilvendte kanter. Med denne metoden er hele motivet bevart på forsiden, men ved å speile de ytterste elementene utover de fire kantene får man følelsen av at bildet naturlig fortsetter ut på kanten og baksiden.

Du må imidlertid være oppmerksom på at hvis for eksempel et øre er plassert helt ytterst på bildet, vil det vises dobbelt på grunn av speiling. I slike tilfeller vil det være mer nærliggende å velge en hvit eller sort kant som overgang.

Et fjerde alternativ er å velge foto over kanten, der bildet ditt strekkes utover kantene på fotolerretet. Her må du bare være oppmerksom på at ingen sentrale elementer er plassert på utsiden av bildet, fordi det vil «forsvinne» vekk fra forsiden av lerretet og ut på kanten.

Du kan velge å endre overgang på lerretsbildet når du laster opp ditt foto i editor

Kan jeg kjøpe et bilde på lerret på tilbud?

Du får 20 % rabatt når du bestiller print på lerret i en av våre kampanjestørrelser.

I tillegg har vi av og til spesialtilbud på lerretsbilder. Følg med på våre sosiale medier for å få beskjed først om tilbudene våre.

Hvilke alternativer finnes det til print på lerret med 18 mm blindramme?

Vi tilbyr flere typer lerretsprint, som gir bildet ditt et varmt og naturlig uttrykk. 

Ønsker du for eksempel det samme lette uttrykket som du får på lerret med 18 mm blindramme, men med litt mer dybde, kan du ta en titt på lerret med 38 mm blindramme .

Hvis du elsker den strukturerte overflaten på lerretet, men ønsker en mer klassisk finish på kunstverket ditt, bør du velge print på lerret med en sveveramme .

Du kan også gå all-in for det varme og naturlige uttrykket ved å få printet ditt foto på tre. Her printer vi bildet ditt direkte på en 9 mm bjørkefinérplate, som gir ditt foto masse karakter og varme.

Få en oversikt over alle alternativene dine for print av ditt foto

Har du spørsmål?

Kontakt oss på post@illux.no

Vil du ha mer inspirasjon?

Utforsk vår Instagram

20 % rabatt
på utvalgte størrelser
30 x 20 cm: 388,- 484,-
50 x 50 cm: 668,- 835,-
90 x 60 cm: 1.048,- 1.310,-
100 x 75 cm: 1.,302,- 1.628,-
100 x 100 cm: 1.596,- 1.995,-
Flere priser