Hvorfor velge print på aluplate Giclée matt?

Sylskarpe detaljer – minimalistisk estetikk

Det ene utelukker ikke det andre på aluplate Giclée matt. Du får et utrolig detaljert bilde, men i et lett og elegant uttrykk på en 3 mm tynn aludibond-plate.

Den høye detaljgraden skyldes at bildet ditt printes på et fint matt Fine Art Giclée-papir fra Hahnemühle med pigmentert blekk i hele 10 farger. Det gir et sylskarpt resultat med utrolig fargedybde.

Refleksfrit print med klare farver

Suveren holdbarhet

På Aluplade Giclée matt får du det beste fra to verdener, når den sylskarpe kvaliteten fra Fine Art-printet kombineres med den sublime holdbarheten til aluplaten.

Vi fester ditt Fine Art-print på en formstabil aluplate og laminerer det med silkematt laminat. Det styrker printets holdbarhet og gjør det mer motstandsdyktig mot solens stråler.

Den 3 mm svarte kanten på aluplaten avrunder også bildet og gjør innramming overflødig.

Bildet ditt leveres klar til opphengning

Sikker og enkel montering

Når du bestiller print på aluplate Giclée matt, trenger du ikke bekymre deg for montering. Bildet ditt kommer med skjulte beslag som sikrer stabil og enkel opphengning.

Beslagene gir også bildet ditt en sveveeffekt med en avstand på 10 mm fra veggen. Avstanden skaper en naturlig skygge, som elegant rammer inn aluprintet.

Få indrammet dit aluprint

Håndlagde rammer i markedets beste kvalitet

For en klassisk finish kan du velge å få bildet ditt innrammet i en av våre håndlagde kvalitetsrammer, som produseres med ekte trelister i vårt eget innrammingsverksted.

Ved trykk på hvit aluplate giclée matt rammer vi inn bildet ditt i en ramme uten glass, slik at du beholder det halvmatte uttrykket og ikke-reflekterende print.

Se vårt utvalg av rammer

Bli inspirert til innredning med aluprint

Bli inspirert til innredning med aluprint

Hvor stort kan mitt foto være på aluplate?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

10 % rabatt

på utvalgte størrelser

30 x 20 cm: 627,- 696,- 90 x 60 cm: 1.670,- 1.856,-
40 x 30 cm: 757,- 841,- 100 x 70 cm: 2.018,- 2.242,-
45 x 30 cm: 790,- 877,- 100 x 100 cm: 2.670,- 2.967,-
60 x 40 cm: 1.018,- 1.131,- 140 x 100 cm 3.540,- 3.933,-
70 x 50 cm: 1.257,- 1.397,- 300 x 145 cm: 9.954,- 11.060,-
Flere priser

Rask produksjon,

sikker levering

Vi passer på miljøet

Se mer om vår innsats

Er du bedriftskunde?

Kontakt oss for et samarbeid

Følg oss

Få svar på spørsmålene dine om print på aluplate Giclée matt

Hva er spesielt med bilder printet på Aluplate Giclée matt?

De fleste av våre aluplate-produkter produseres med 6-farget UV-print, men med aluplate Giclée matt printer vi med Fine Art-print i 10 farger. Dette betyr at du vil oppleve enda flere fargenyanser og fantastisk detaljgrad i bildet ditt!

Fargene og detaljene kommer tydelig frem på den matte og glatte overflaten, som sikrer et print fri for refleksjon som gir bildet ditt et moderne og minimalistisk uttrykk. Det minimalistiske uttrykket fremheves også av den 3 mm svarte kanten på aluplaten, som avrunder bildet ditt på en elegant og enkel måte. 

Ønsker du en mer klassisk finish på bildet ditt, kan du også velge å få ditt aluprint innrammet i en av våre håndlagde kvalitetsrammer.

Ønsker du print på Aluplate Giclée matt med ramme? Last opp ditt foto her


Hvilke størrelser og formater kan foto på aluplate Giclée matt produseres i?

Hvis du har lyst på miniatyrformater eller et stort panoramabilde, er det mulig med print på aluplate Giclée matt. Selv i store formater sørger aludibond-platen for et formstabilt veggbilde og selv i små bildeformater vil du oppnå et skarpt resultat takket være Fine Art-printteknikken. Du kan derfor fritt skreddersy størrelsen på bildet ditt fra 15 x 15 cm og opptil 300 x 145 cm. 

Du kan også velge å bestille en av våre kampanjestørrelser, hvor du får 10 % rabatt.

Få full oversikt over priser og formater


Hva er produksjons- og leveringstiden for print på aluplate Giclée matt?

Du kan alltid se gjeldende produksjons- og leveringstid for ditt aluprint når du legger ønsket produkt i handlekurven.


Hvordan henger jeg opp mitt aluprint på veggen?

Ditt foto på Aluplade Giclée matt kommer med skjulte beslag som enkelt kan monteres på veggen og sørger for stabil opphengning. Beslagene gir deg også et fotoprint med en sveveeffekt, hvor bildet vil henge med en avstand på 10 mm fra veggen. Avstanden her skaper en skygge som vil fungere som en fin og naturlig innramming av veggbildet ditt.

Kan bildet mitt på aluplate Giclée matt henge utendørs og på badet?

Takket være printteknikken Fine Art får du en enorm grad av detaljer og fargedybde i bildet ditt på Aluplate Giclée matt, men printet er også mer utsatt for ytre forhold, som sol, vann og annen slitasje. 

Skal bildet ditt være utendørs eller henges på badet, anbefaler vi i stedet at du får det printet på hvit aluplate, børstet aluplate eller matt aluplate. Her printer vi med UV-print, som er en mer slitesterk printteknikk som både er vannfast og motstandsdyktig mot riper og sollys. 


Hvilke typer bilder og motiver er egnet for print på aluplate Giclée matt?

Det er ikke et bilde som ikke ser bra ut på aluplade Giclée matt. Fine Art-printet fanger alle naturlige fargenyanser i bildet ditt og fremhever alle detaljer. Det er også derfor du får de vakreste resultatene med fargerike bilder som er fulle av kontraster. Her kommer det pigmenterte blekket virkelig til sin rett og intensiverer fargene i bildet ditt. Resultatet er helt i toppklasse!

Har du et bilde i veldig mørke nyanser, er aluplate Giclée matt også et utmerket valg. Med så mange som fire svarte blekkpatroner kan Fine Art-printet treffe de mørke fargetonene helt og gi bildet enorm dybde. 

Har Fine Art-printet fanget din interesse? Se flere Fine Art-produkter her

Hvilke alternativer finnes det for print på Aluplate Giclée matt?

Vi tilbyr flere typer aluprint, som gir bildet ditt et moderne uttrykk.

Ønsker du for eksempel et matt uttrykk, men med en lett metallisk glans, vil matt aluplate – 1 mm eller børstet aluplate – 3 mm helt sikkert fange interessen din. På vår bestselger hvit aluplate – 3 mm, får bildet ditt også litt glans på lyse områder, men ellers en helt glatt og matt overflate som gir bildet ditt et minimalistisk uttrykk.

Hvis du elsker den rå og minimalistiske finishen som alu sandwich-platen gir, men du også ønsker et glassmontert bilde, så er Akryl Dibond – 6 mm det rette valget. Akkurat som med aluplate Giclée matt, printer vi bildet ditt med det sylskarpe Fine Art-printet på et deilig Hahnemühle-papir, som deretter limes på innsiden av et speilblank 3 mm akrylglass og monteres mot en 3 mm aludibond-plate.

Har du spørsmål?

Kontakt oss på post@illux.no

Vil du ha mer inspirasjon?

Utforsk vår Instagram

10 % rabatt
på udtalgte størrelser
30 x 20 cm: 627,- 696,-
40 x 30 cm: 757,- 841,-
60 x 40 cm: 1.018,- 1.131,-
70 x 50 cm: 1.257,- 1.397,-
90 x 60 cm: 1.670,- 1.856,-
Flere priser