Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og motta
innenfor 1 uke


Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Foto på plakat

En fotoplakat er en enkel og lekker måte å dekorere veggen med ditt eget motiv. Vår plakatprint kan leveres som en alminnelig poster eller som en selvklebende plakat med ditt foto.

Våre alminnelige fotoplakater egner seg spesielt godt til å sette i glass og ramme, mens de selvklebende plakatene er perfekte til klistre direkte opp på veggen. De selvklebende posterne er enkle å ta av veggen og kan brukes adskillige ganger.

Priser

Pr. kvm: 240 kr
Oppstart: 250 kr

Priseksempel:
H250 x B250 cm: 1 750 kr

Nyhetsbrev

Motta e-post med nyheter om nye kunstnere, produkter osv.

Plakat 170g

Vi printer kunstverket som plakat i høy kvalitet, med en printteknikk som gir ytterst skarpe og fargeekte utskrifter. Overflaten er semimatt og ytterst motstandsdyktig mot sollys og kan rengjøres med en fuktig klut. Den 170 g kraftige plakaten kan bestilles i nøyaktig den størrelsen du ønsker, opptil 240 cm på den smale siden (hvis oppløsningen tillater det). Det kunne for eksempel være 240x400 cm.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Matt fotopapir 210g

Matt fotopapir 210g består av matt Hahnemühle 210g med direkte UV-print. Matt fotopapir 210g er et lekkert matt kunstpapir, basert på naturlige 100% alfa-cellulose syrefrie fibre. Papiret har en matt glatt finish og en lys tone som sikrer kontrastfulle utskrifter i høy oppløsning med flott holdbarhet. Denne papirtypen kan rammes inn med et fint resultat, men kan også unnvære innramming, da UV-printen sikrer høy motstandsdyktighet ovenfor sollys.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Matt fotopapir 300g

Matt fotopapir 300g er et lekkert kunstnerisk kraftig papir med en fløyelsaktig matt og svært hvit overflate. Vi printer med høykvalitets UV-print på dette papiret, hvilket gir intense og levende farger i et semimatt satin-aktig utseende. En superflott og ytterst holdbar fine art løsning, til en fornuftig pris.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Selvklebende plakat

Smart selvklebende og flyttbart akrylmedie som kan bestilles i nøyaktig den størrelsen du ønsker, opp til 135 cm på den smale siden. Selvklebende plakater kleber godt til de fleste overflater, men en jevn vegg anbefales.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Utendørs plakat 200g

Tynt semimatt PP plastmedie (backlit) som gir veldig flotte utskrifter. Kan anvendes både ute og inne, da materialet ikke suger vann og siden utskriften er med lysekte UV-print. Egner seg spesielt godt til roll ups, lysskilter, gateskilt eller utendørs plakater, men kan også anvendes som en alminnelig plakat i en skifteramme.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Glass og ramme

Et eksklusivt alternativ til en plakat i skifteramme. Skriv direkte på en plate, så motivet ikke foldes eller bulker under glasset som i en skifteramme. Utskriften monteres i en valgfri ramme med pleksiglass foran, så det oppnår et klassisk uttrykk. Rammen er dessuten god til å skape kontrast mellom vegg og bilde.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Velg mellom mange forskjellige rammer

Plakat i høy kvalitet

Vi printer din plakat i høy kvalitet, med en printteknikk som gir ytterst skarpe og fargeekte foto. Overflaten er halvmatt, vannfast og ytterst motstandsdyktig overfor sollys.
Du kan også velge å få dine bilder printet på selvklebende plakater, noe som er en meget populær løsning. Det gir et flott resultat og blir meget holdbart, siden posteren blir en del av veggen.
Hvis du er på utkikk etter noen flotte plakater, men ikke har et foto du kan laste opp, kan du kikke i vårt store plakatgalleri. Der er det mange flotte motiver. Du finner galleriet her: Plakat galleri

Inspirasjon

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her