Foto på plakat

En fotoplakat er en enkel og lekker måte å dekorere veggen med ditt eget motiv. Vår plakatprint kan leveres som en alminnelig poster eller som en selvklebende plakat med ditt foto.

Våre alminnelige fotoplakater egner seg spesielt godt til å sette i glass og ramme, mens de selvklebende plakatene er perfekte til klistre direkte opp på veggen. De selvklebende posterne er enkle å ta av veggen og kan brukes adskillige ganger.

Inspirasjon

Enkel bestilling!


          1. Last opp ditt foto

          2. Velg størrelse/printtype

          3. Bestill og motta                                    innenfor 1 uke

Priser

Pr. kvm: 240 kr
Oppstart: 250 kr

Priseksempel:
H250 x B250 cm: 1 750 kr

Selvklebende plakat

Smart selvklebende og flyttbart akrylmedie, som kan bestilles i nøyaktig den størrelsen du ønsker opp til 135 cm på den smale kanten. Kleber godt til de fleste overflater, men en jevn vegg anbefales.

Nyhetsbrev

Motta e-post med nyheter om nye kunstnere, produkter osv.

Full returrett

Full tilfredshet eller pengene tilbake. 8 dagers full returrett.

Plakat i høy kvalitet

Vi printer din plakat i høy kvalitet, med en printteknikk som gir ytterst skarpe og fargeekte foto. Overflaten er halvmatt, vannfast og ytterst motstandsdyktig overfor sollys.

Du kan også velge å få dine bilder printet på selvklebende plakater, noe som er en meget populær løsning. Det gir et flott resultat og blir meget holdbart, siden posteren blir en del av veggen.

Hvis du er på utkikk etter noen flotte plakater, men ikke har et foto du kan laste opp, kan du kikke i vårt store plakatgalleri. Der er det mange flotte motiver. Du finner galleriet her: Plakat galleri

Tekniske fakta

- Kvalitet: 170 g halvmatt
- Mål: Maks på den korte siden: 240 cm
- Printtype: UV - 6 farget cmyk
- Holdbarhet: Falmer ikke
- Rengjøring: Ja, med fuktig klut