Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og få
det sendt innen
1 uke

Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Bilder på lerret

Vi tilbyr markedets absolutt beste kvalitet når du skal ha printet ditt fotolerret. Vi benytter et ekstra kraftig bomullslerret, som sammen med vår unike printteknikk gir ytterst skarpe og klare farger, som du garantert ikke ser bedre hos andre leverandører av bilder på lerret.

Fordelen ved å printe ditt bilde på lerret, er blant annet at strukturen i overflaten gjør at du unngår reflekser fra sollys og andre lyskilder. Vår lerretsbilder falmer ikke og kan rengjøres med en våt klut. Dermed er det ikke nødvendig med en coating på lerretsbildet.

Lerret på 18 mm blindramme

Vi printer fotoet ditt på et lekkert semimatt bomullslerret med en printteknikk som gir skarpe og klare bilder i gallerikvalitet. Lerretets struktur gir et organisk utseende og sikrer deg at du unngår gjenskinn fra diverse lyskilder. Printen er vannfast og falmer ikke. Lerretet spennes utover en 18 mm dyp blindramme og leveres klar til å henges opp.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Lerret på 38 mm blindramme

Få frem alle fargenyansene ved å få printet fotoet ditt med høy oppløsning på et oppspent kraftig canvas. Canvasutskriften blir spent over en 38 mm blindramme, som er klar til å henges opp. Her utnytter vi hele fargeskalaen og det lekre naturlige 330g kraftige bomullslerretet. Vi bruker UV-print som gir skarpe utskrifter som ikke falmer og kan tåle rengjøring, da det er vannfast.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Lerret med sveveramme

Velg mellom 6 forskjellige sveverammer som rammer inn din lerretsprint, uten å overlappe selve utskriften. Rammen skaper et flott avbrekk mellom motiv og vegg. Vi printer med 6 farget UV-print, hvor du får et skarpt og holdbart resultat, som kan tåle gjenskinn fra lyskilder og kan rengjøres med en fuktig klut. Canvasprinten har en organisk semimatt overflate med en lett struktur som skaper et flott spill i utskriften.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Priser

Inspirasjon

Sveverammer - velg mellom 6 forskjellige

Den beste kvaliteten

Lerretsbilder fra Illux.no:

- Er vaskbare med fuktig klut
- Falmer ikke, selv i direkte sollys
- Nøyaktig fargegjengivelse
- Bilder på lerret leveres klar til å henges opp

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Enkel bestilling!


          1. Last opp ditt foto

          2. Velg størrelse/printtype

          3. Bestill og motta                                    innenfor 1 uke