Start bestilling

med ditt eget motiv her

Lyddempende kunst

fra vårt galleri

Lyddemping av hjemmet eller kontoret

Illux anvender den nyeste UV-printteknologi til å produsere dekorativ veggutsmykning, som samtidig er den mest effektive og holdbare støydemping på markedet. Den høye kvaliteten sikres ved å anvende plater med lyddemping fra Rockfon. Helt spesifikt med lydabsorbasjonskoeffisient på 0,95, noe som kategoriseres som klasse A (det beste på markedet). Vi printer direkte på lyddempende plater, og disse lyddempende bildene gir optimal effekt og en fantastisk holdbarhet i trykket. Printen på våre støydempende plater falmer ikke.

Inspirasjon

Priser og størrelser

Velg mellom 5 rammer

Leveringstid

Normal: 5 arbeidsdager
Express: 1-2 arbeidsdager

Hvor mange bilder trenger du?

Vi vil gjerne sikre oss at vi leverer løsninger som stemmer overens med ditt lydproblem. Derfor vil vi gjerne ha informasjon om det spesifikke lokalet hvor du ønsker å forbedre akustikken. De viktigste faktorene er størrelsen på lokalet, materialene som er anvendt til golv, tak og vegger samt mengden av interiør. Kontakt oss gjerne, så regner vi ut hvor mange støydempende bilder du vil trenge å kjøpe.

Send din informasjon og eventuelle spørsmål til post@illux.no, så kommer vi tilbake til deg innenfor 1-2 hverdager.

Spesifikasjoner

- Kvalitet: Steinull
- Tykkelse: 25 mm (uten ramme)
- Lydabsorbasjon: Klasse A (0,95)
- Printtype: UV - 6 farvet cmyk
- Holdbarhet: Falmer ikke
- Miljø: 100% gjenanvendelig, avgir ikke farlige stoffer
- Brannklasse: Klasse A1

Se datablad her

Teknisk informasjon

Rockfon-plater er utviklet som støydemping til tak, hvor hele taket kles med platene. Har man ikke lyddemping i taket, kan man oppnå en markant bedret akustikk ved å henge opp et par plater med Illux-print på veggen. Lyddemping på veggene kan ofte også være en fordel, selv om taket er lydabsorberende. Vi kan selvfølgelig også levere platene uten innramming, hvis det ønskes et unikt takdesign som lyddemping.

Les mer om Rockfon-platene Her

Enkel bestilling!

          1. Last opp ditt bilde

          2. Velg størrelse/printtype

          3. Bestill og motta              i løpet av 1 uke