300 forskjellige tapetdesign

Tapet med eget foto

Skreddersydd tapet til næringsformål

Wallstickers

Vi har et stort utvalg av flott og stilrent tapet fra noen av Nordens beste designere og brands i form og stiler fra blant annet Ferm og Eijffinger.

Du kan også velge å få laget en 100% personlig tapet med et motiv etter eget valg, enten med et foto eller grafisk kunstverk. Kanskje som ny tapet på barnerommet, eller helt ny tapet i stuen? Last opp ditt motiv, så printer vi tapeten din på mål, så det passer perfekt på din vegg. Prisen er 250 kr. i oppstart og 240 kr. pr. m2.

Vårt produksjonsapparat er gearet til store og små tapetordre; det kan være alt fra en virksomhet som ønsker å implementere deres verdier i veggutsmykningen, eller en virksomhet som ønsker å produsere veggtapet for videresalg.

Velg mellom kule design, klare til å settes på veggen. Wallstickers er en flott og enkel løsning til å piffe opp i hjemmet med et unikt mønster og farge etter ditt valg. Alle våre wallstickers er laget av noen av Danmarks dyktigste designere.

Tapet nyheter fra Ferm

Poul Pava tapet

Haster det?

Vi tilbyr også Ekspress-produksjon: 1-2 arbeidsdager (velges ved betaling).

Fuld returret

Full tilfredshet eller pengene tilbake. 8 dagers full returrett.

Tapeter til alle formål

Hvis du synes det er kjedelig med den samme ensfargede tapeten man finner i stort sett alle hjem, så har Illux.no et godt alternativ til deg som ønsker en flott og moderne tapet. Uansett om du ser etter tapet til soverommet, barnerommet eller stua, så har vi en lang rekke spennende tapeter i vår tapet nettbutikk, som vil gi ditt hjem et unikt og personlig preg.

Se hele vårt store utvalg av tapeter online her

Skap stemning og atmosfære

Ofte er det ikke mye som skal til for å endre uttrykket i et rom fullstendig. En enkelt vegg med en kul tapet kan skape en helt ny stemning og nye dimensjoner i rommet. Det handler ikke bare om design, men i høy grad også om å skape en spesiell følelse og atmosfære.

Så prøv å bryte med de klassiske hvite veggene, enten med din egen fototapet, eller med en av de mange andre kule tapetene i vårt sortiment.