Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og få
det sendt innen
1 uke

Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Bildet ditt på tre

Print på bjørkfinér er noe spesielt med den naturlige strukturen og varmen til treet, noe som skaper et moderne nordisk uttrykk. Vi printer med UV-utskrift av høy kvalitet direkte på en 9 mm bjørkefiner i beste kvalitet, som viser den naturlige tekstur og farge av treet gjennom printet.

Vi kan enten printe direkte på treplaten eller printe et tynt lag av hvitt først, noe som gir deg en lysere bakgrunn. Det kan være små kvister og andre feil i treoverflaten, noe som gir motivet litt patina.

Bjørkefiner - 9 mm

Print uten hvit, som får treets naturlige struktur og farge til å tre frem i utskriften, og gir et varmere uttrykk enn du opplever på en hvit bakgrunn. Her er den hvite bakgrunnen erstattet med treets gule og brune trenyanser.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Bjørkefiner - 9 mm (lys bunn)

Vi printer et tynt lag hvitt på overflaten, før motivet printes, som øker kontrasten men samtidig bevarer synligheten av treets naturlige struktur og farge gjennom printen. Det gir et litt varmere uttrykk enn du opplever på en helt hvit bakgrunn.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Priser

Velg mellom flere rammer