Trykk med bildet ditt på mange forskjellige materialer

Har du et foto eller et grafisk motiv som vil egne seg som veggbilde i ditt hjem? Så har Illux en rekke forskjellige høykvalitetsløsninger til deg: Vi tilbyr forstørrelser av ditt foto på lerret, glass, aluplate eller akustikkplate i markedets absolutt beste materialer. Om det er bilde på lerret eller en av våre mange andre muligheter for kreativ fotoprint, så produseres alt i Danmark. Foto på lerret kan eksempelvis lages som veggbilde helt opp til 230x300 cm, og hvis det skal være enda større kan vi også lage det som tapet oppdelt i bredder. Våt smarte bestillingssystem sjekker automatisk kvaliteten på filen din, så vi sikrer at kvaliteten på veggbildet blir optimal.

Akustikkbilde uten ramme

Akustikkbilde med ramme

Akrylprint

Glass

Aluminium

Lerretsprint

Fine Art Giclée print

Fine Art Giclée i glass og ramme

Plakat

 

Treprint

 

Skumplater

Tapetprint

Utsmykning, næring

Collage med ditt foto

Popart med ditt foto

Velg mellom mange forskjellige rammer

Sikker innpakning og forsendelse

Produksjonstid
Normal 5 virkedager: 0,-
Normal Express – 3 virkedager: 300,-
Super Express – 2 virkedager: 500,-

Spesialutviklet emballasje
Ditt aluprint er pakket inn i vår spesialutviklede emballasje som beskytter under frakt og minimerer risikoen for skuffelse ved levering.

Er du bedriftskunde?

Enten du er fotograf, interiørdesigner eller kunstner, er klar for en utstilling eller leter etter en fast samarbeidspartner for print og innramming, kan vi hjelpe deg. 

Vi kan gi deg råd om spesialløsninger eller sørge for en kort og fleksibel prosess, fra nettbestillingen din legges inn til din kunde står med sitt print i hånden.

Kort sagt hjelper vi deg med du det trenger.

Kontakt oss for å høre mer

Hvor stort kan mitt foto være?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

Følg oss

Er du bedriftskunde?

Om du er fotograf, indretningsarkitekt eller kunstner, står over for en udstilling eller søger en fast samarbejdspartner til print og indramning, så kan vi hjælpe dig. 

Vi kan rådgive dig i specialøsninger eller sikre en kort og smidig proces fra din online bestilling er lagt til at din kunde står med sit print i hånden.

Kort sagt indtræder vi der, hvor du har brug for.

Kontakt oss for mer informasjon