Fotoprint

Har du et foto eller et grafisk motiv som vil egne seg som veggbilde i ditt hjem? Så har Illux en rekke forskjellige høykvalitetsløsninger til deg: Vi tilbyr forstørrelser av ditt foto på lerret, glass, aluplate eller akustikkplate i markedets absolutt beste materialer. Om det er bilde på lerret eller en av våre mange andre muligheter for kreativ fotoprint, så produseres alt i Danmark. Foto på lerret kan eksempelvis lages som veggbilde helt opp til 230x300 cm, og hvis det skal være enda større kan vi også lage det som tapet oppdelt i bredder. Våt smarte bestillingssystem sjekker automatisk kvaliteten på filen din, så vi sikrer at kvaliteten på veggbildet blir optimal.

1.
Last opp
ditt bilde her
2.
Velg størrelse/printtype
3.
Bestill og motta innenfor 1 uke

Lerret

Glass

Tapet

Alu

Utsmykning, næring

Plakat

Akustikk

Prisskjema

Collage

med ditt foto

Popart

med ditt foto

Kvalitet

Fotoprint fra Illux:

- Er vaskbare med fuktig klut

- Falmer ikke, selv i direkte sollys

- Nøyaktig fargegjengivelse

- Leveres klar til å henges opp

Full returrett

Vi tilbyr full tilfredshet eller pengene tilbake på foto på lerret og våre andre veggbilder! Vi har så stor tiltro til kvaliteten på våre produkter, at dersom de ikke lever opp til dine krav, så tilbyr vi 8 dagers full returrett.

Leveringstid

Bestill i dag, så sender vi din fotoprint innenfor 5 arbeidsdager (glass 5-10 arbeidsdager). Ekspressproduksjon: 200 kr. (Vi sender veggbildet ditt i morgen.)

Nyhetsbrev

Motta e-post med nyheter om nye kunstnere, produkter, veggbilder osv.