Skap de riktige rammene med utsmykning i bedriften

Fra første blikk begynner kundene å danne seg et inntrykk av bedriften din. Gjør innvendig så vel som utvendig utsmykning til en del av kundeopplevelsen med Illux som samarbeidspartner. Vi er spesialister på å designe og produsere veggutsmykning til både store og små bedrifter.

Målet vårt er å skape en helhet, der dekorasjon og kommunikasjon sammen gjør rommet vakkert og unikt og sender de riktige signalene til både kunder og ansatte. Dette gjør vi gjennom kundetilpassede løsninger, hvor vi i samarbeid med vårt nettverk av designere kan bistå i alle aspekter av prosessen – fra idé til design, produksjon og montering.

På denne siden kan du se et utvalg av kundehistoriene våre innen kontorutsmykning, kommuner, butikk/fasade, skoler og helse- og omsorgsområdet.

Skal vi også hjelpe dere med å utsmykke bedriften eller organisasjonen deres? Fyll ut kontaktskjemaet vårt, så tar vi kontakt.

Kan vi hjelpe deg?

La oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg. Fyll ut kontaktskjemaet og motta et tilbud.

Kontorutsmykning

Genau & More

Med folier og tapettrykk kan ingeniør- og konsulenthuset Genau & More nå gi kundene et enda bedre innblikk i universet deres – bokstavelig talt. Genau & More er nemlig et selskap som sikter mot stjernene, noe som gjenspeiles i veggløsningene med hele universet som omdreiningspunkt.

KONSTANT

Nettselskapet KONSTANT har fått vakrere vegger og et bedre arbeidsmiljø med et nett av lyddempende bilder.

Motivene, som er i tråd med selskapets visuelle identitet, er trykket på akustikkplatene våre med lydabsorpsjon i klasse A – det vil si den beste på markedet.

NetIP

Til NetIPs jyske avdelinger i Danmark har vi blant annet produsert tapeter, akustikkbilder, folieavskjerminger og tavler, som alle støtter IT-selskapets visuelle identitet og strategiske kommunikasjon.

PanzerGlass

I lokalene til PanzerGlass i Hinnerup i Danmark snakker veggene nå sitt helt eget tydelige språk. Skarpe formuleringer fanger opp selskapets kraftige og lidenskapelige merkevare, og en funksjonell tidslinje kartlegger historien. Tidslinjen kan enkelt endres eller utvides ved å flytte rundt på og tilføye flere aluminiumsskilt.

NRGi Administration

Til NRGi har vi produsert frostet folie til kontor- og møtelokalene, og til showroomet deres har vi produsert en modulserie av plansjer som forteller om energiselskapets innovative visjoner.

Modulserien er dynamisk ved at den kan bygges på forskjellige måter og nye elementer kan legges til, mens andre byttes ut.

Djursland Bank, Grenaa, Danmark

Helt i tråd med byggets arkitektur har Djursland Bank i Grenaa fått dekorert glasspartiene sine med frostet folie.

Den sandblåste folien gir en flott visuell effekt til innredningen og belysningen, men den kan også fungere som en avskjerming i områder hvor man ønsker å jobbe mer uforstyrret.

DIS

Ingeniørfirmaet DIS har kontorer i store åpne lokaler, men de sterile hvite veggene trengte et mer personlig preg. Vi har derfor produsert forskjellige tapeter, vindus- og veggfolier samt bilder trykket på aluminiumsplater, som alle avspeiler bedriftens visjoner og verdier.

Talentsoft

I den danske avdelingen av Talentsoft har vi bidratt til å bringe naturen innendørs med tapeter og veggfolier i rolige, klare farger som understøtter selskapets identitet som et moderne, friskt og nordisk merke.

Talentsoft har også fått figurskåret logoen i PVC.

Revisorhuset

Inspirerende tapeter og bilder trykket på hvit aluminium pryder nå veggene hos Revisorhuset og bidrar til å skape et motiverende arbeidsmiljø. Her er selskapets verdier og visjoner innkapslet i et visuelt språk som ikke bare gir liv til innredningen, men også gir stoff til ettertanke.

Kommune

Aarhus Rådhus

Det ligner en bokhylle, men det store veggbildet i Aarhus Rådhus har flere funksjoner. Veggbildet reduserer nemlig også effektivt støy og larm i rommet takket være det lydabsorberende materialet som gjemmer seg under trykket. Bokhyllen er trykket med UV-trykk på et stoffbanner, som enkelt kan byttes ut i den smarte rammen eller vaskes etter behov.

Ungekontakten

Før dominerte de tunge gule murveggene Ungekontakten i Svendborg Kommune i Danmark, men nå brytes det kommunale 70-tallsutrykket av naturens elementer. Med veggfolier, veggbilder og skilting inspirert av norrøn mytologi har de skapt en innbydende atmosfære som ønsker ungdommen velkommen.

Rådmandssekretariatet for TEKNIK OG MILJØ

Det er ikke lenger en utfordring å holde møtene på et fornuftig lydnivå på Rådmandssekretariatet for TEKNIK OG MILJØ på Aarhus Rådhus. Her har de nemlig fått innredet møtelokalet med akustikkdempende bilder som effektivt reduserer støy og romklang – og samtidig fungerer som veggdekorasjon med noen av byens flotte attraksjoner.

Butikk/fasade

Slikhaar

Til Slikhaars lokaler har vi produceret firgurskårede vinduesfolier i tråd med virksomhedens visuelle identitet. Her kunne intet mindre end folier i guld gøre det for at facaderne kunne leve op til det lækre hårbrand, som mændende bag Slikhaar har skabt. 

Skoler

AUB, Universitetsbibliotek

I biblioteket på Aalborg Universitet sitter studentene muligens tause og oppslukt i bøkene, men veggene taler sitt eget tydelige språk. De store veggflatene har nemlig blitt dekorert med inspirerende tapeter som inneholder kloke ord fra noen av historiens store personligheter og lærde menn.

AAU, Sundhedsteknologi

Hos studiene ved Sundhedsteknologi på Aalborg Universitet har de skapt et inspirerende læringsmiljø med spesialdesignede tapeter som understøtter innredningen i lokalene i rommene, men også naturen rundt og de sentrale verdiene i utdanningene.

Næstved Gymnasium og HF

I anledning Næstved Gymnasium og HFs 50-årsjubileum hjalp vi dem med å produsere en Wall of Fame med skolens tidligere elever trykket på 10 mm hvit PVC. I tillegg har vi også levert tapet og støydempende bilder til personalrommet.

Katrinebjergskolen, Aarhus N

De romslige rommene på Katrinebjergskolen i Aarhus N har fått et både visuelt og akustisk løft med våre akustikkdempende bilder. Bildene er trykket på 40 mm tykke akustikkplater med lydabsorpsjon i klasse A – det vil si det beste på markedet!

CBS - Porcelænshaven

Ja, når det er lavt under taket, kan det fort føles trangt, men med visuelle elementer kan man faktisk godt skape en følelse av mer luft mellom gulv og tak. Det har vi gjort i lokalene på CBS – Porcelænshaven, hvor veggene prydes av tapet med nordiske trær som nærmest løfter taket.

Helse- og omsorgsområdet

Styrelsen for Patientsikkerhed

Den danske Styrelsen for Patientsikkerhed har dekorert de lange korridorene med et 31 m bredt tapettrykk som gir liv til rommet. Tapeten er trykket med UV-trykk som både er vannfast og motstandsdyktig mot sollys, og tapetet kan derfor lett tørkes over med en fuktig klut etter behov og holde seg vakkert i mange år.

Rehabiliteringshøjskolen, Lindenborgvej

Rehabiliteringshøjskolen på Lindenborgvej i Risskov utenfor Aarhus har fått vakrere vegger og bedre akustikk i rommet med akustikkdempende bilder fra Illux. Bildene trykkes på lydabsorberende materiale som effektivt reduserer støy og romklang, og så er de rammet inn i våre håndlagde kvalitetsrammer. 

Plejehjemmet Vestervang

På sykehjemmet Vestervang i Aarhus er kosekroken innredet med et stort bilde av en bokhylle trykket på 9 mm bjørkefiner. Trykk på tre er nemlig en fantastisk måte å føre naturen inn i innredningen på, og her supplerer bildet virkelig de varme fargene og naturlige treslagene som allerede dominerer rommet.

Følg oss