Eksklusiv avtale som gir kunsten fart

Kunst skal ikke bare leve på lerretet, papiret eller bak dataskjermen, men også i publikums bevissthet. Hos Illux hjelper vi kunstnere, grafikere og designere med å skape større etterspørsel etter kunsten deres – på plakater i en kvalitet som gir inntrykk hos mottakeren. Med en kombinasjon av mange års erfaring og bruk av den beste trykkteknologien, kan vi tilby deg fleksibel håndtering og rask levering til en konstant lav pris. Vår ambisjon er å gjøre prosessen så enkel som mulig for deg. Du sørger for det kreative innholdet, så tar vi oss av resten.

Fine Art papir

Hos Illux får du en papirkvalitet som er mye mer enn bare en vanlig plakat. Vi trykker motivet ditt på et håndplukket 230g Fine Art-papir med en matt glatt finish og en lys tone som sikrer kontrastfulle trykk i høy oppløsning og med en flott holdbarhet.

  • 30 % rabatt: Du får 30 % rabatt på listeprisen
  • Velg fritt format: opp til 250x250 cm

Håndlagde rammer med 2 mm glass

Glem alt om de tradisjonelle skifterammene når du handler hos Illux. Vi produserer rammen din med ekte trelister og 2 mm ekte glass i vårt eget rammeverksted i Skanderborg i Danmark. Det er håndverk som gir plakaten din et flott løft. 

Velg blant våre fire mest populære typer: Matt svart, Matt hvit, Lys eik, Mørkt tre.

Hvorfor velge Illux?

Miljøvennlig toppkvalitet
Papiret er utvunnet på et svært miljøvennlig anlegg i Sverige og utviklet for å gi den absolutt beste trykkvalitet. Rammene er laget av duriantre, som først felles når treet ikke lenger produserer nok frukt, og det derfor er nødvendig å plante nye trær. Trykk og innramming foregår på fabrikken vår i Danmark.

Enkel bestilling
Få en egen nettkonto, hvor rabatten din automatisk trekkes fra ved bestilling. Vi sender direkte til kundene dine med deg som avsender. Har du høy frekvens på bestillingene, er det også mulighet for integrasjon i ordresystemet vårt.

Profesjonell innpakning
Plakatene rulles i silkepapir og pakkes i kraftig plakatrør.

Rammene pakkes i spesialemballasjen vår, som er utviklet for å komme sikkert frem til kunden uten skår i mottaksgleden.

Rask produksjon
3 dagers produksjonstid.

Full tilfredshetsgaranti
Vi tilbyr 14 dagers full returrett dersom du ikke er fornøyd med kvaliteten. Forresten gir kundene oss 5 stjerner på Trustpilot.


 

Kan vi hjelpe deg?

La oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg. Fyll ut kontaktskjemaet og motta et tilbud.