Trykk og innramming til kvalitetsbevisste gallerier

Kunst og veggutsmykning skal ikke bare legges merke til på grunn av det visuelle innholdet, men også den fysiske utformingen. Derfor produserer vi i markedets beste kvalitet med henblikk på å løfte verkene deres til det nivået de fortjener.

Det er en kunst vi har praktisert i mer enn 15 år, og vi har samarbeidet med en lang rekke gallerier om trykk- og innrammingsløsninger for videresalg.

Vi kan både reprodusere kunst som dere forhandler, eller hjelpe dere med å designe og skape motiver i samarbeid med vårt store nettverk av kunstnere. Uansett oppgave er fokuset vårt det samme. Å levere markedets absolutt beste kvalitet til en fornuftig pris.

Interessert i et samarbeid? Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.

Kan vi hjelpe deg?

La oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg. Fyll ut kontaktskjemaet og motta et tilbud.

Utvalgte produkter

Fine Art Giclée print

Glass- og akrylprint

Print på lerret

Tapetprint

Treprint

Aluprint

Print på plakat

Innramming

Hvorfor velge Illux?

Kostnadseffektiv produksjon med fokus på kvalitet

Pris og kvalitet går ofte hånd i hånd, men med en kombinasjon av mange års erfaring og bruk av den ypperste trykkteknologi kan vi tilby en kostnadseffektiv produksjon som samtidig sikrer en konstant høy kvalitet og rask levering.

Alt produseres og sendes fra vår produksjon i Danmark, hvor vi kan ha «hands-on» fra bestilling til levering og kvalitetssikre produktene dine.

Sikker innpakning og forsendelse til hele Europa

Vi leverer kunst til hele Europa og daglig til hele Skandinavia. Før sending pakker vi bildene deres inn i vår spesialutviklede emballasje, som minimerer risikoen for skår i mottaksgleden (se video). Skulle ulykken mot formodning likevel være ute, vil vi selvfølgelig håndtere reklamasjonen og produserer et nytt bilde gratis.

Fleksibilitet og erfaring

Det finnes ingen faste maler for hvordan kreative ideer skal ta fysisk form. Vi kan tilpasse den enkelte løsningen til deres ønsker og behov. Det kan vi gjøre fordi vi har erfaring og kompetanse innenfor et bredt felt, herunder:

  • Oppklebing og laminering
  • Utskjæring av passepartout på mål
  • Rammekutting og montering
  • Fine Art-trykk
  • Håndtering av glasskjærer og poleringsmaskin

Trenger dere en spesialløsning?

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter på nett, men finner dere ikke det dere leter etter, skal dere ikke nøle med å kontakte oss om en spesialløsning.

I mer enn 15 år har vi samarbeidet med en lang rekke gallerier og kunstnere for å utvikle og produsere kreative spesialløsninger som både imponerer og fungerer. Kreative ideer skal nemlig ikke bare leve på papiret, men også i praksis. Vi kjenner fallgruvene, tenker utenfor boksen og sammen med dere finner vi den rette løsningen. 

Har dere en visjon som vi sammen skal gjøre til virkelighet? Så skriv til oss på post@illux.no eller ring (+45) 70 25 08 12.

Vil dere forhandle kunst fra Art Shoppen?

I vår Art Shop har vi håndplukket kunst fra noen av de dyktigste designere, kunstnere og fotografer. Vi har grafiske motiver, stemningsfull fotokunst og kunsttrykk av imponerende malerier – kort sagt noe for enhver smak.

Passer noe av utvalget inn i galleriet deres? Så er dere velkomne til å kontakte oss på post@illux.no for å høre mer om mulighetene for å forhandle motivene.

Grafisk kunst

Kort

Fotokunst

Maleri kunsttrykk

Kunst for barn

Tapet

Følg oss