Skreddersydd kunst til veggen din

I vår Art Shop finner du alle typer kunst fra de dyktigste danske og internasjonale designerne, kunstnerne og fotografene. Her finner du grafiske motiver, stemningsfull fotokunst og design til barnrummet – kort sagt noe for enhver smak. Motivene er valgt ut i henhold til tidens trender, men sortimentet henvender seg også til deg som vil ha noe unikt på veggen. 

Konseptet er enkelt: Finn din favoritt, velg størrelse og materiale, og få det skreddersydde bildet levert klart til å henge opp i løpet av en uke.

Se mulighetene herunder

Grafisk kunst

Uttrykksfulle motiver for moderne interiørdesign

Her finner du et unikt grafisk univers, hvor du kan gå på jakt etter akkurat den stilen og de fargene som passer til ditt rom. Størrelse og printtype kan tilpasses nøyaktig til din vegg, uansett om du ønsker en standard plakatinnramming på 50x70 cm, eller et stort akustikkdempende bilde.

Se alle grafiske kunstverk

Fotokunst

Fotokunst som skaper stemning

Vi har håndplukket en rekke dyktige kunstnere som har spesialisert seg på å skape vakker og inspirerende fotokunst av svært forskjellige art. Du kan skreddersy størrelse og printtype nøyaktig til ditt rom, uansett om du ønsker en klassisk innramming, eller et stort lerretsbilde.

Se alla fotokonstverk

Verdenskart

Dekorative grafiske verdenskart

Det er blitt ytterst moderne å bruke verdenskart som kunst på veggen. Særlig verdenskartet på plakat er blitt en populær trend, men også verdenskart på lerret, aluminiumsplate eller akustikkplate gir et fett uttrykk til rommet.

Se alle verdenskart

Hornsleth

Tilpass ditt eget Hornsleth-bilde

Med sin fargerike personlighet og kontroversielle malerier er Kristian Von Hornsleth en av tidens mest suksessfulle danske kunstnere. Hos Illux har vi æren av å tilby de provoserende verkene som innrammede utskrifter i henholdsvis 50x70 cm og 70x100 cm.

Se all kunst fra Hornsleth

Kids Art

Kunst til barnerommet

Hvis du søker kunst og grafikk til barnerommet, som er litt utover det sedvanlige, så se her! Vi har laget et utvalg av figurer og dyr som er designet i tidens nyanser og former, og som passer inn i ethvert moderne barnerom.

Se alle kunstmotiver for barn

No one is you!

Tilpass størrelse og innramming til veggen din

En del av Illux Kunst-konseptet er at du kan tilpasse det enkelte bildet, ved selv å velge den spesifikke størrelse og innramming, så det passer nøyaktig til din vegg.

Finn ditt favorittmotiv blant vår kunst på nett. Velg mellom alt fra plakat til glassprint og størrelser fra 20x20 cm opp til tapetstørrelser.

Fine Art i glass og ramme

Mat kunstpapir

Akustikkbilde

Print på aluplate

Bilder på lerret

Glass print

Sikker emballering og forsendelse

Skreddersydd emballasje
Bildet ditt pakkes inn i vår spesialdesignede emballasje som beskytter under frakt og minimerer risikoen for å skade mottaket (se video).

Produksjonstid

Den normale leveringstiden for produkter i følgende produktkategorier: Illux Art er ca. 6 arbeidsdager.
Ekspress: 1-2 arbeidsdager.

Ønsker du den nøyaktige datoen kan du kontakte Illux.no telefonisk på (+45) 70 25 08 12 eller på mail, post@illux.no

Gratis salgsplattform for kunstnere

Enten du er en ny eller etablert kunstner, tilbyr Illux en gratis salgsplattform der du kan vise frem og selge kunsten din.

Vi tar oss av alt fra trykking og innramming til frakt, slik at du kan fokusere på det du elsker - å skape mer kunst.

Les mer om mulighetene dine

Følg oss