Illux Kunst - Fotokunst og grafisk kunst

Under konseptet "Illux Kunst" har vi samlet noen av Skandinaviens beste designere og grafikere innenfor fotokunst og grafisk kunst på nett. Illux Kunst består av motiver som er nøye utvalgt for å imøtekomme dem som er spesielt interessert i boliginnredning og kjøper kunst på nett. - De som gjerne vil ha unik fotokunst på veggen, som matcher tidens trender.

1.
Last opp
ditt foto
2.
Velg størrelse/printtype
3.
Bestill og motta innenfor 1 uke

Grafisk kunst

Her finner du et unikt grafisk univers, hvor du kan gå på jakt etter akkurat den stilen og de fargene som passer til ditt rom. Størrelse og printtype kan tilpasses nøyaktig til din vegg, uansett om du ønsker en standard plakatinnramming på 50x70 cm, eller et stort akustikkdempende bilde.

Hornsleth

Med sin fargerike personlighet og kontroversielle malerier er Kristian Von Hornsleth en av tidens mest suksessfulle danske kunstnere. Hos Illux har vi æren av å tilby de provoserende verkene som innrammede utskrifter i henholdsvis 50x70 cm og 70x100 cm.

Verdenskart

Det er blitt ytterst moderne å bruke verdenskart som kunst på veggen. Særlig verdenskartet på plakat er blitt en populær trend, men også verdenskart på lerret, aluminiumsplate eller akustikkplate gir et fett uttrykk til rommet.

Fotokunst

Vi har håndplukket en rekke dyktige kunstnere som har spesialisert seg på å skape vakker og inspirerende fotokunst av svært forskjellige art. Du kan skreddersy størrelse og printtype nøyaktig til ditt rom, uansett om du ønsker en klassisk innramming, eller et stort lerretsbilde.

Kids Art

Hvis du søker kunst og grafikk til barnerommet, som er litt utover det sedvanlige, så se her! Vi har laget et utvalg av figurer og dyr som er designet i tidens nyanser og former, og som passer inn i ethvert moderne barnerom.

Made in Denmark

Alle produkter produseres på ordre fra våre produksjonsfasiliteter i Skandinavien. Våre printmedier og blekk er spesielt utviklet til å garantere et flott resultat, samtidig som bildene er vannfaste, UV-resistente og lysekte.

Kikk i nettbutikken og finn et stykke Illux Kunst, akkuret slik du ønsker den.

Tilpass størrelse og innramming til veggen din

En del av Illux Kunst-konseptet er at du kan tilpasse det enkelte bildet, ved selv å velge den spesifikke størrelse og innramming, så det passer nøyaktig til din vegg.

Finn ditt favorittmotiv blant vår kunst på nett. Velg mellom alt fra plakat til glassprint og størrelser fra 20x20 cm opp til tapetstørrelser.

Mange forskjellige rammer

Produksjonstid

Normal: 5 arbeidsdager
Express: 1-2 arbeidsdager

Full returrett

Full tilfredshet eller pengene tilbake. 8 dagers full returrett.

Illux Kunst til næring