Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og motta
innenfor 1 uke


Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Skumplater

Våre skumplater er et spennende alternativ til våre andre produkttyper. Vi printer i høyverdig UV-utskrift direkte på en hvit skumplastplate som gir printet et semimatisk uttrykk.
Våre PVC-plater har en naturlig hvit kant, noe som bidrar til å fullføre bildet ditt eller kunstverket.
Trykket er lysekte og vannavstøtende, som den også kan henge utenfor. Skumplaten leveres med skjulte beslag på baksiden, så bildet har en flytende effekt på ca. 15 mm fra veggen hvor skyggen "rammer" bildet.

1.
Last opp
ditt foto her
2.
Velg størrelse/printtype
3.
Bestill og motta innenfor 1 uke

Oppskummet PVC - 5 mm

Print med høykvalitets UV-print, direkte på hvit, oppskummet PVC, som gir printen et semimatt uttrykk. Printen falmer ikke og er vannfast. Platen er 5 mm tykk, med en sort kant som gir en flott avslutning på bildet. Platen er slagfast, men ikke så formstabil, så ved større formater anbefales 10 mm PVC eller 3 mm aluplate for eksempel. Leveres med skjulte beslag på baksiden, så bildet får en svevende effekt, ca. 15 mm fra veggen, hvor skyggen “rammer inn” bildet.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Oppskummet PVC - 10 mm

Print med høykvalitets UV-print, direkte på hvit, oppskummet PVC, som gir printen et semimatt uttrykk. Printen falmer ikke og er vannfast. Platen er slagfast og 10 mm tykk, med en hvit kant som gir en flott avslutning på bildet. Leveres med skjulte beslag på baksiden, så bildet får en svevende effekt, ca. 15 mm fra veggen, hvor skyggen “rammer inn” bildet.

Start bestilling her
Start her - med kunst fra vårt galleri

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :)
  • Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Priser

Nyhetsbrev

Motta e-post med nyheter om nye kunstere, produkter osv.