Enkel bestilling

1. Last opp fil

2. Velg størrelse
og printtype

3. Bestill og få
det sendt innen
1 uke

Start her med ditt foto

Bruk ett av våre motiver

Fine Art Giclée utskrift med oppklebing

Vår Fine Art Giclée Print er for dem som vil ha printkvalitet i verdensklasse. Denne printteknologien er elsket av ekstra detaljorienterte fagfolk som fotografer og kunstnere. Vi printer med pigmentert blekk i 10 farger, som gir et sylskarpt printresultat på våre håndplukkede Hahnemühle papirkvaliteter. Fargene er ekstra dype og mettede og de svarte tonene meget detaljerte, takket være 4 forskjellige svarte blekkpatroner. Vi tilbyr å klebe opp utskriften på forskjellige typer plater, slik som glass, Dibond og skumplate, med eller uten innramming – det ferdige produktet leveres klart til opphenging. Kort sagt, det optimale produktet for foto-feinschmeckeren.

Fine Art Giclée Glass

Hvis du ønsker den ultimate skarpheten og fargedybden, så skal du velge vår Fine Art Giclée utskrift. Vi printer med pigmentert blekk på Hahnemühle fine art papir, som monteres med bildesiden direkte mot et 4 mm fargeløst diamantglass. Fargene forsterkes gjennom glassets dybde og blanke overflate, og kantene er polerte, så det fremstår med en lekker finish. På baksiden er det skjulte beslag, som får glassbildet til å sveve litt ut fra veggen. Det blir ikke bedre!

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Aluplate Giclée matt

Et eksklusivt Giclée print fra Hahnemühle, som fremstilles med en lekker matt laminat. Utskriften klebes opp på en formstabil 3 mm Alu Dibond plate. Platens svarte kanter «innrammer» produktet, uten bruk av ramme. Aluplate Giclée matt leveres uten ramme, så bildet får et minimalistisk uttrykk, og i kraft av de skjulte beslagene på baksiden oppnår bildet et svevende uttrykk litt ut fra veggen, hvilket gir en flott gallerieffekt.

Start bestilling her
Start her - med kunst fra vårt galleri

Glassoppslagstavle

Til våre glassoppslagstavler bruker vi 4 mm diamantglass av høyeste kvalitet, som sikrer at bildene fremstår helt optimalt. På innsiden monterer vi en Giclée utskrift av høyeste kvalitet samt en jernfolie som gjør den eksklusive oppslagstavlen magnetisk. Kantene på glassplaten er polert og leveres med beslag montert på baksiden, samt et veggbeslag, så det er klart til å henges opp. En meget eksklusiv oppslagstavleløsning, printet med pigmentert blekk i 10 farger, som gir et fantastisk skarpt og fargemettet resultat.

Start her - med din egen printfil

Fine Art i glass og ramme

Vi kleber opp en 310 g Silk Fine Art Hahnemühle Giclée utskrift på en plate, som rammes inn med en valgfri ramme og 2 mm glass. Vår Giclée print er til feinschmeckeren som ønsker den ypperste print- og papirkvalitet. Produktet leveres naturligvis klart til å henges opp. Hvis du ønsker innramming med passepartout, så kontakt vår kundeservice på post@illux.no. Passepartout kan lages i alle størrelser og både i svart og hvitt.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Fine Art Giclée print (Hahnemühle)

Velg mellom flere lekre typer Hahnemühlepapir, som er garant for syrefrie papirkvaliteter i absolutt verdensklasse. Vi printer med pigmentert blekk i 10 farger, som gir en fantastisk fargemettet og sylskarp utskrift med minimal korning, takket være K4 og Multi Size Droplet Technology med en minimal dråpestørrelse på 3,5 pl. De svarte tonene er ekstra dype og mettede, takket være 4 forskjellige svarte farger. Vår Fine Art Print (også kaldt Giclée) leveres flatpakket i emballasje, eller du kan få det montert på forskjellige typer plater (se over). Se papirtypene nedenfor.

Matt kunstpapir 230g

Oppnå høy kontrast og flott holdbarhet med dette bærekraftige 230 g kunstpapiret som har matt finish og lys tone. Vi skriver ut med pigmentert blekk i 10 farger, noe som gir et fantastisk fargemettet og knivskarpt resultat. Et produkt som normalt er forbeholdt feinschmecker-kundene, men som vi på grunn av våre storproduksjonsfordeler kan tilby til en ekstraordinært lav pris.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Matt Hahnemühle print 210g

Matt Hahnemühle print 210g er et lekkert matt kunstpapir, basert på naturlige 100% alfa-cellulose syrefrie fibre. Papiret har en matt glatt finish og en lys tone som sikrer kontrastfulle utskrifter i høy oppløsning med flott holdbarhet. Denne papirtypen kan innrammes med et fint resultat, og glass og utskrift kan gjerne være i kontakt.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Glossy Hahnemühle print 260g

Med dette høyglansede papiret med mikroporøs coating fra Hahnemühle vil du oppnå bilderesultater i fotografisk laboratorie-kvalitet. Med en vekt på 260g har Glossy Hahnemühle print 260g høyere stabilitet enn de fleste inkjet-fotopapirer og garanterer resultater som ikke vil falme på mange år. Hvis man rammer inn Photo Glossy, skal man være oppmerksom på at skal være luft mellom utskriften og glasset, da overflatene kan klistre sammen.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Silk Hahnemühle print 310g

Silk Hahnemühle print 310g er en av våre absolutte bestselgere fra Hahnemühle med sin halvmatte og lett strukturerte overflate. Silk Hahnemühle er et hvitt papir, som med sin Pearl coating har god motstandsdyktighet mot riper og fettede fingre. Laminering anbefales, men er ikke et must med denne spesifikke papirtypen fra Hahnemühle. Et klassisk valg til for eksempel portrettfoto.

Start her - med ditt eget foto
Start her - med kunst fra vårt galleri

Levering av filer

  • Vi anbefaler maks. 60 cm pr. 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP kamera, som svarer til ca 4000x3000 piksler. Maks for dette er dermed 240x180 cm - og ja, det er ganske stort :) Filformat: JPG (foretrekkes), TIFF, PDF og PNG (kun til nød).
  • Oppløsning: 150-300 dpi (ofte vinner du ikke noe ved 300 dpi, fremfor 150 dpi).

Ytterligere spesifisering av fillevering (for nørdene)
Test kvaliteten på din fil her

Priss