Full-service trykk og innramming for fotografer

Få mer tid og penger til din kreative kjernekompetanse med Illux som samarbeidspartner. Vi er din totalleverandør og håndterer alt fra trykk og innramming til levering direkte til kundene dine med eget varemerke, eller «private label». Uansett om du ønsker enkel nettbestilling av et bredt utvalg av produkter eller råd om spesialløsninger, er tilnærmingen vår den samme – å sikre en trygg og strømlinjeformet prosess fra første kontakt til ferdig produkt, utført i markedets beste kvalitet. 

Mer enn 1200 fotografer har allerede fått en litt enklere hverdag med vår fleksible håndtering. Skal vi også spare deg for tid? Kontakt oss på post@illux.no.

For portrett- og bryllupsfotografen

Enten du tar portrettbilder, skolebilder eller foreviger bryllupsdagen, tilbyr vi en full-service løsning, hvor vi trykker, rammer inn, pakker og sender direkte til sluttkunden din med deg som avsender Kort sagt – du leverer filene, vi gjør resten.

Les mer om fordelene dine


For kunstfotografen

Utstillinger, utsmykking av lokaler, trykk, pakking og forsendelse av bildene dine direkte til kundene. Uansett hvilken oppgave du står overfor, kan vi hjelpe deg å nå målet ditt.

Du får en personlig kundeinnlogging hvor du kan dra nytte av personlige rabatter, oversikt over bestillingene dine samt rask og enkel bestilling.

Les mer om fordelene dine

Utvalgte produkter

Lyddempende bilder

Glass

Aluminium

Lerretsprint

Fine Art Giclée i glass og ramme

Fine Art Giclée print

Plakat

Aluminiumsplate Giclée Mat

Det synes våre kunder

Gratis salgsplattform for kunstfotografer

Vil du nå ut til en større målgruppe med kunsten din? Uansett om du er en ny eller etablert kunstner, kan Illux hjelpe deg med en gratis salgsplattform, hvor du kan eksponere og selge kunsten din.

Vi tar oss av alt fra trykk og innramming til forsendelse, slik at du i stedet kan fokusere på det du elsker – å skape mer kunst.

Kontakt oss for mer informasjon

Trenger du en spesialløsning?

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsprodukter på nett, men finner dere ikke det dere leter etter, skal dere ikke nøle med å kontakte oss om en spesialløsning.

I mer enn 15 år har vi samarbeidet med en lang rekke gallerier og kunstnere for å utvikle og produsere kreative spesialløsninger som både imponerer og fungerer. Kreative ideer skal nemlig ikke bare leve på papiret, men også i praksis. Vi kjenner fallgruvene, tenker utenfor boksen og sammen med dere finner vi den rette løsningen. 

Har dere en visjon som vi sammen skal gjøre til virkelighet? Så skriv til oss på post@illux.no eller ring (+45) 70 25 08 12.

Av spesialløsninger kan vi blant annet tilby:

  • Spesialglass som f.eks. Artglass og Museumsglass
  • Passepartout
  • Avstandslister
  • Allverdens rammer

Hvor stort kan bildet mitt være?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

Følg oss