Få gunstige fordeler som portrett- eller bryllupsfotograf

Enten du tar portrettbilder, skolebilder eller foreviger bryllupsdagen, tilbyr vi en full-service løsning, hvor vi trykker, rammer inn, pakker og sender direkte til sluttkunden din med deg som avsender. Kort sagt – du leverer filene, vi gjør resten.

Høres det bra ut? Kontakt oss via skjemaet for å høre mer om kunstneravtalen vår. Med den kan du dra nytte av personlige rabatter, oversikt over bestillingene dine og enda enklere bestilling.

Kan vi hjelpe deg?

La oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg. Fyll ut kontaktskjemaet og motta et tilbud.

Utvalgte produkter

Mat kunstpapir 230 g

Silk Giclée 310g

Fine Art Giclée-glass

Fine Art i glas og ramme

Hvit aluplate

Aluminiumsplate Giclée matt

Lerret på 18 mm blindramme

Akustikkbilde med ramme

Rammer i gallerikvalitet

Som en elegant prikk over i-en på bildet ditt kan du få det rammet inn i en av kvalitetsrammene våre, som produseres med ekte trelister og ekte glass i innrammingsverkstedet vårt i Skanderborg i Danmark. 

Rammer i standardsortimentet vårt kan bestilles på nett, men finner du ikke det du leter etter, kan vi produsere akkurat den riktige typen for din kunst. Vi kan f.eks. tilby Artglass, Museumsglass og avstandslister til bildet ditt. 

Dine fordeler

Enkel og trygg bestilling

Få mer tid til dine kreative ferdigheter med oss som samarbeidspartner. Vi håndterer alt fra trykk til forsendelse og har gjort bestillingen enkel med vårt nettbaserte bestillingssystem.

Du kan også få en personlig kundeinnlogging, som gjør bestillingen enda enklere og oversikten over alle bestillingene dine større. Foretrekker du å sende filene dine via e-post eller WeTransfer, er du også velkommen til å gjøre det.

 

 

Levering direkte til kunden din med eget varemerke

Skal kunstverket ditt sendes direkte til kundene dine, trenger de selvfølgelig ikke vite hvem som har hjulpet deg med produksjonen. Vi sender gjerne bestillingene dine med eget varemerke slik at du fremstår som avsenderen.

Bildene pakkes selvsagt også inn i nøytral emballasje uten faktura eller annet som kunne antyde at vi har hatt en finger med i spillet.

Sikker innpakning og forsendelse til hele Europa

Bildene dine pakkes inn i vår spesialutviklede emballasje som beskytter under frakten og minimerer risikoen for skår i mottaksgleden (se video). Skulle ulykken mot forventning likevel være ute, vil vi selvfølgelig håndtere reklamasjonen og produserer et nytt bilde gratis.

Ved bestilling kan du velge levering til hele EU, men vi kan også hjelpe med forsendelse til resten av verden dersom du kontakter oss på post@illux.no.

Individuell rabattavtale

Uansett om du er førstegangskjøper eller mangeårig kunde, om du trenger én spesialløsning eller løpende produksjon av bilder til videresalg, kan vi tilby deg en attraktiv pris.

Fyll ut skjemaet, så gir vi deg et tilbud

Produsert med omtanke for kvalitet og miljø

Som en bedrift med betydelig egenproduksjon er vi bevisste på ansvaret vi har for å ta vare på naturens ressurser. Vi jobber med forskjellige bærekraftige tiltak og produserer produktene dine med respekt for miljø, arbeidsvilkår og ekte håndverk.

Vi er FSC®-sertifisert, og du kan derfor også bestille FSC-merkede produkter ved å kontakte oss på post@illux.no.

Dette synes kundene våre

Jeg kan anbefale Illux på det varmeste som leverandør av print –Fantastisk service fra start til slutt, fra bestilling til levering. Det er ingen tvil om at Illux er mitt foretrukne firma for print- og veggdekorasjoner!

– Jonas Mann

Kundehistorier

Hvor stort kan bildet mitt være?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

Følg oss

Jeg kan anbefale Illux på det varmeste som leverandør av print –Fantastisk service fra start til slutt, fra bestilling til levering. Det er ingen tvil om at Illux er mitt foretrukne firma for print- og veggdekorasjoner!

– Jonas Mann