Kontaktopplysninger

Illux A/S
Sverigesvej 11
8660 Skanderborg

Telefon: (+45) 70 25 08 12
E-post:  post@illux.no

Åpningstider

Mandag - torsdag:         8-16.00
Fredag:                               8-15.30
Lørdag og søndag:       Lukket

Showroom og galleri

Vi er meget stolte av kvaliteten på våre produkter. Derfor har vi åpnet et 200 m2 stort showroom og galleri, hvor du kan få se og føle på våre mange forskjellige produkter. Showroomet ligger på Godthåbsvej 27 i Skanderborg (Jylland, Danmark) - og du er invitert! Nedenfor finner du noen bilder fra galleriet.

Wallstickers

Wallstickers er meget populære på de norske veggene for tiden. Ett stykke folie kan med smarte moderne plotteteknikker og det rette designet hurtig og elegant forandre et rom fullstendig! Hos Illux.no er vi glade for at boligmagasinene har vært helt ville etter mange av våre wallstickerdesign, som hyppig har preget sidene for de nye boligtrendene. Besøk butikken og se hvordan en wallsticker settes opp, eller se hele vår katalog av wallstickers her.

Grafisk kunst

I showroomet har du mulighed for at se et flot udvalg af grafisk kunst. Herunder bl.a. de topmoderne billeder fra Charmaine Olivia hvoraf bl.a. ”Deer in gym socks” har været med i Bo Bedre i Marts 2011. Hvis du ikke har mulighed for at besøge os i Skanderborg kan du tilpasse størrelse og indramning for dit grafiske kunstværk her

Fotokunst

Illux.no har siden 2006 kjempet for å gjøre fotokunst kommersielt i Danmark. Mens fotokunst har vært hot i USA, har Danmark haltet etter, men nå er de forskjellige boligmagasinene begynt å få øynene opp for Illux.no's fotokunstsortiment og konseptet med at kundene har mulighet til å tilpasse motivene til den enkelte vegg. Finn din favoritt i vårt fotokunstsortiment her:

Tapet og fotostater

Besøk vårt showroom og se eksempler på vårt store utvalg av tapet. Vi har noe for enhver smak, enten det skal være stripet tapet, blomstertapet eller fototapet. Du har også mulighet for å få laget en personlig tapet med ditt eget foto. Det kunne for eksempel være et foto fra en ferie eller et portrett av barna. Les mer om våre forskjellige typer tapet her

Collager

I showroomet viser vi noen forskjellige eksempler på de mange hundre collager vi har laget gjennom de siste 5 årene. Ut fra dine ideer og ønsker, designer vårt dyktige designerteam en flott collage som passer nøyaktig til din bolig.

Popart

Inspireret af den legendariske popkunstner Andy Warhol tilbyder vi ligeledes at forvandle dit foto til et kunstværk i en sjov og moderne PopArt-stil. Det kan f.eks. være et portrætfoto af dig selv, børnene, dit kæledyr, din gamle knallert eller noget helt femte.