Moderne wallstickers

Wallstickers til hjemmet

Verdenskart wallsticker

Wallsticker verdenskort

My citys wallstickers

Bynavne wallstickers

Poul Pava wallsticker

Poul Pava wallsticker

Sjokolade wallsticker

Chokolade wallsticker

Se alle wallstickers

Wallstickers som veggdekor

Hvis du leter etter noe som vil skape nytt liv til din vegg, er wallstickers muligens noe for deg. Med wallstickers som veggdekorasjon, kan du på en rask og billig måte gi ditt hjem personlighet. Og det, enten du ønsker et morsomme veggord eller en kunstnerisk figur.

Du mottar dine wallstickers i et rør, sammen med en bruksanvisning, en test wallsticker og et skraperedskap, slik at du i løpet av noen få minutter kan få montert dine wallstickers akkurat der du ønsker.

Full returrett!

Vi tilbyr full tilfredshet, eller få pengene tilbake på alle våre wallstickers!

Du har 14 dagers full returrett.

Wallstickers fra Illux.no

- 100% unikt design
- Rask og enkel montering
- Markedets beste materialer

Spesiallagde wallstickers

Du har også mulighet for å få laget din helt egen personlige wallsticker. Det kan være et ordtak eller et annet budskap som betyr ekstra mye for deg. Du velger naturligvis selv hvilken skrifttype din veggdekor skal ha.

Hvis du ønsker å høre mer, eller få et uforpliktende tilbud på personlige wallstickers, kan du kontakte oss på (+45) 70 25 08 12 eller post@illux.no

Moderne wallstickers i høy kvalitet

Wallstickers er en billig og enkel måte for å gi veggene litt ekstra liv, uten at man behøver å ta frem malerutstyret. Barneværelset, stuen eller kjøkkenet kan på få sekunder få et helt nytt utseende med bare en enkel wallsticker som veggdekor.

Du kan velge mellom forskjellige farger, slik at du er helt sikker på at wallstickeren passer inn i din innredning.

Vi har mange forskjellige motiver, men vårt wallsticker-utvalg vokser konstant. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du ønsker en helt bestemt wallsticker. - Så skal vi forsøke å finne og produsere den til deg.