Skreddersydd konsept til den grafiske kunstner

Få mer tid til å utfolde dine grafiske ferdigheter med Illux som samarbeidspartner.

Med utgangspunkt i erfaringen vår har vi utviklet et skreddersydd plakatkonsept samt en fleksibel avtale som kan tilpasses dine behov. Så enten du leter etter en leverandør av plakattrykk i skifteramme eller et bredt produktutvalg av høyeste kvalitet, har du kommet til rett sted. 

Trenger du en totalleverandør som kan håndtere alt fra bestilling til levering? Så kontakt oss via skjemaet på denne siden eller på post@illux.no for et samarbeid.

Vil du nå ut til en større målgruppe med kunsten din?

Uansett om du er en ny eller etablert kunstner, kan Illux hjelpe deg med en gratis salgsplattform, hvor du kan eksponere og selge kunsten din.

Vi tar oss av alt fra trykk og innramming til forsendelse, slik at du i stedet kan fokusere på det du elsker – å skape mer kunst.

Kontakt oss for mer informasjon

Videreselger du kunsten din på plakater?

Du får høy kvalitet til en fast lav pris når du får plakatdesignene dine trykket og innrammet hos oss. Vi tilbyr plakattrykk i en tradisjonell skifteramme, men i en kvalitet som er alt annet. Motivene dine trykkes nemlig på et håndplukket 230g Fine Art-papir og rammes inn i en håndlaget ramme med ekte glass. 

Se mer om plakatkonseptet her

Kan vi hjelpe deg?

La oss ta en prat om hva vi kan gjøre for deg. Fyll ut kontaktskjemaet og motta et tilbud.

Utvalgte produkter

Mat kunstpapir 230 g

Fine Art Giclée-glass

Fine Art i glass og ramme

Akustikkbilde med ramme

Lerret med sveveramme

Lerret på 18 mm blindramme

Hvit aluplate

Aluminiumsplate Giclée matt

Rammer i gallerikvalitet

Som en elegant prikk over i-en på kunstverket ditt kan du få det rammet inn i en av kvalitetsrammene våre, som produseres med ekte trelister og ekte glass i innrammingsverkstedet vårt i Skanderborg i Danmark. 

Rammer i standardsortimentet vårt kan bestilles på nett, men finner du ikke det du leter etter, kan vi produsere akkurat den riktige typen for din kunst. Vi kan f.eks. tilby Artglass, Museumsglass og avstandslister til bildet ditt.

Dine fordeler

Enkel og trygg bestilling

Få mer tid til dine kreative ferdigheter med oss som samarbeidspartner. Vi håndterer alt fra trykk til forsendelse og har gjort bestillingen enkel med vårt nettbaserte bestillingssystem.

Du kan også få en personlig kundeinnlogging, som gjør bestillingen enda enklere og oversikten over alle bestillingene dine større. Foretrekker du å sende filene dine via e-post eller WeTransfer, er du også velkommen til å gjøre det.

Levering direkte til kunden din med eget varemerke

Skal kunstverket ditt sendes direkte til kundene dine, trenger de selvfølgelig ikke vite hvem som har hjulpet deg med produksjonen. Vi sender gjerne bestillingene dine med eget varemerke slik at du fremstår som avsenderen.

Bildene pakkes selvsagt også inn i nøytral emballasje uten faktura eller annet som kunne antyde at vi har hatt en finger med i spillet.

Sikker innpakning og forsendelse til hele Europa

Bildene dine pakkes inn i vår spesialutviklede emballasje som beskytter under frakten og minimerer risikoen for skår i mottaksgleden (se video). Skulle ulykken mot forventning likevel være ute, vil vi selvfølgelig håndtere reklamasjonen og produserer et nytt bilde gratis.

Ved bestilling kan du velge levering til hele EU, men vi kan også hjelpe med forsendelse til resten av verden dersom du kontakter oss på post@illux.no.

Individuell rabattavtale

Uansett om du er førstegangskjøper eller mangeårig kunde, om du trenger én spesialløsning eller løpende produksjon av bilder til videresalg, kan vi tilby deg en attraktiv pris.

Fyll ut skjemaet, så gir vi deg et tilbud

Produsert med omtanke for kvalitet og miljø

Som en bedrift med betydelig egenproduksjon er vi bevisste på ansvaret vi har for å ta vare på naturens ressurser. Vi jobber med forskjellige bærekraftige tiltak og produserer produktene dine med respekt for miljø, arbeidsvilkår og ekte håndverk.

Vi er FSC-sertifisert, og du kan derfor også bestille FSC-merkede produkter ved å kontakte oss på post@illux.no.

Dette synes kundene våre

Helt super service - profesjonell, glad og vennlig service.Stort engasjement og stor hjelpsomhet. Alle avtaler ble overholdt fra start til slutt. Kan anbefales på det varmeste.

– Merri Østerby Hansen

Hvor stort kan bildet mitt blive?

Forberedelse av filer

Piksler
Maks 60 cm per 1000 piksler. En iPhone 7 har for eksempel et 12 MP-kamera tilsvarende ca. 4000 x 3000 piksler. Maksimum for dette er derfor 240 x 180 cm.

Filformat
JPG foretrekkes. TIFF og PDF er også fine formater.

Oppløsning av akustikkprint
150 dpi er anbefalt. For store bilder kan du nøye deg med lavere oppløsning.

Følg oss

Helt super service - profesjonell, glad og vennlig service. Stort engasjement og stor hjelpsomhet. Alle avtaler ble overholdt fra start til slutt. Kan anbefales på det varmeste.„

– Merri Østerby Hansen